Delicatese Literare
Prezentari carti

O propunere îndrăzneaţă de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Cărţi Romantice

O propunere îndrăzneaţă

Sandra Brown

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

Titlu original: Seduction by Design – 1993
Hailey Ashton, director al Departamentului de relații cu clienții în parcul de distracții Serendipity, este dedicată trup și suflet muncii sale provocatoare.
Mai mult, situațiile neprevăzute care apar zilnic și pe care le rezolvă cu o mână de fier o țin departe de prieteni și de o viață socială palpitantă. Deși Hailey întoarce privirile multor bărbați, nu se consideră o femeie atrăgătoare, iar găsirea dragostei rămâne doar un vis neîmplinit.
Însă lucrurile încep să se schimbe în ziua în care o urgență minoră într-o zi aglomerată la Serendipity o aduce față în față cu Tyler Scott, proprietarul companiei la care lucrează.
Tyler Scott a urmărit și a condus din umbră afacerile familiei, fără ca angajații să-l cunoască. Dar într-o zi se hotărăște să-și facă apariția în parcul de distracții ca un simplu vizitator.
Un mic accident îi dă planurile peste cap și astfel ajunge să o cunoască pe cea care se ocupă de relațiile cu clienții. Impresionat de frumusețea tinerei sale angajate, Tyler nu își ascunde deloc intenția de a o seduce.
Însă frumoasa Hailey nu este tocmai ușor de cucerit, iar Tyler trebuie să apeleze la toate armele seducției pentru a o face să-și depășească nesiguranța și temerile care i-au marcat atât de profund adolescența.
„– Ştiam că aşa va fi pielea ta. Caldă şi catifelată. Dacă fanteziile ar fi reale, te-aş fi iubit deja de o sută de ori, Hailey. Te-aş fi iubit în toate felurile în care poate iubi un bărbat o femeie şi aş fi inventat unele noi.
Cuvintele drăgăstoase pe care i le şopti erau scandaloase,
dar o făcură să-şi piardă capul. Dacă erau doar ce îşi dorea orice femeie să audă? Dacă el le învăţase tocmai pentru că le repetase des? Dacă aveau să fie uitate şi lipsite de sens până a doua zi?”
„Simţindu-i timiditatea, o sărută. Gura lui se îngemănă cu a ei într-un sărut care o făcu să uite de ea. Îmbătată cu încredere de forţa lui, nu mai fu atât de timidă şi se lăsă condusă de simţuri.”
„În pupila lui întunecată se reflecta chemarea din ochii ei. Răspunzând acelei expresii dornice, gura lui se lipi de buzele ei.Sărutul nu era menit să amuze pe nimeni. Era complet egoist şi îl împărţeau doar ei doi. Nu era pasional. Nici unul din ei nu era exhibiţionist şi nici unul nu simţea că se cuvenea să îşi trădeze pasiunea sub privirea impresionabilă a lui Faith.Dar fu un sărut puternic, plin de dor, de dorinţă adâncă şi înţelegere tacită.”
Vom citi povestea de dragoste a celor doi în romanul O PROPUNERE ÎNDRĂZNEAȚĂ de Sandra Brown – vineri, 20 iulie, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *