O raza de speranta de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

10

O rază de speranță  (Silver Linings

Amanda Quick

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Deși galeria de artă pe care o conduce la Seattle se bucură de succes, Mattie Sharpe are o fire timidă, complexată fiind de talentul părinților și al surorii sale.
Încrederea în sine i-a fost și mai mult zdruncinată când, în urmă cu un an, s-a îndrăgostit de Hugh Abbott, un aventurier fermecător, care însă i-a frânt inima preferând să se întoarcă pe insulele din Pacific unde se simte ca acasă. Mattie a jurat atunci că se va mai întâlni cu el doar peste cadavrul ei… sau, de preferat, al lui.
Soarta însă îi aduce iarăși împreună într-un context sumbru – și, într-adevăr, este implicat un cadavru.
Aflată în vacanță pe una dintre insule, Mattie face o descoperire sinistră, iar Hugh apare exact la timp pentru a o ajuta să fugă de asasin.
Dar trecutul lui Hugh îi prinde din urmă, și Mattie trebuie să-și pună propria viață în mâinile unui fost mercenar și singurul bărbat care a abandonat-o vreodată.
Un sărut aprinde scânteia vechii pasiuni, însă va fi oare de ajuns pentru ca Mattie să capete speranța și încrederea de a se abandona în voia aventurii imprevizibile care este dragostea adevărată?
„Sărutul lui Hugh era exact aşa cum şi-l amintea Mattie, deconcertant de intens. Lipsit de subtilitate şi lipsit de fineţe, dar, Dumnezeule bun, era minunat.”
„– Fugi înspăimântată de propria umbră, Mattie, spuse el cu blândeţe. De ce nu recunoşti? Ştiu că ai avut nevoie să-ţi aduni tot curajul ca să-mi faci acea propunere colosală anul trecut, iar eu am fost un neghiob că te-am refuzat. Însă ai un caracter extraordinar de puternic, m-am convins de asta când am văzut cum te-ai descurcat pe insule. De ce să nu dăm relaţiei noastre încă o şansă? O şansă reală? ”
„– Voiam să nu mă uiţi, şopti ea trecându-şi braţele pe după gâtul lui.
– Nu te-aş uita niciodată. Indiferent ce s-ar întâmpla. O trase în braţele lui şi o sărută cu o foame despre care ştia că nu putea fi astâmpărată decât provizoriu, o foame care avea să-l însoţească tot restul vieţii. Am să mă întorc.”
Veți citi întreaga poveste în romanul O RAZĂ DE SPERANȚĂ de Amanda Quick – apariție vineri 10.02.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

 

About Author

10 comentarii

Spune-ți părerea!