Delicatese Literare
Prezentari carti

O șansă la dragoste de Lorraine Heath, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

O șansă la dragoste (When the Duke Was Wicked – 2014) 

Lorraine Heath 

Colecția Iubiri de poveste

  1. O șansă la dragoste (When the Duke Was Wicked – 2014)
  2. Cucerește-mă din nou (Once More, My Darling Rogue – 2014) – recenzia
  3. Ducele și doamna în roșu (The Duke and the Lady in Red – 2015) – prezentare 
  4. O moștenitoare scandaloasă (An Affair with a Notorious Heiress – 2017) – prezentare
Personjele seriei „Gentlemanii din St James” sunt moștenitorii personajelor din seria „Rebelii din St James”.
În primul volum personajele principale sunt Henry, duce de Lovingdon și Lady Grace Mabry.
Henry este fiul Oliviei din ÎNTRE DIAVOL ȘI DORINȚĂ , iar Lady Grace fiica lui Frannie și a lui Sterling din ÎN CĂUTAREA PLĂCERILOR INTERZISE.
Uriașa zestre a lui Lady Grace Mabry o face să-i fie imposibil să-și dea seama dacă un pretendent la mâna ei este îndrăgostit cu adevărat de ea sau de bogățiile ei. Și cine ar putea să facă mai bine distincția dintre un curtezan sincer și un escroc avid de bani decât faimosul duce de Lovingdon, prietenul ei din copilărie?
Fără a fi interesat să se însoare, Lovingdon trăiește de mult timp doar pentru plăcerile vieții și nu vede nimic rău în a o ajuta pe Grace să-și găsească perechea potrivită. La urma urmei, îi sunt cunoscute toate tertipurile pe care le folosește un crai versat pentru a câștiga favorurile unei femei. În acest caz, pur și simplu trebuie s-o învețe pe frumoasa inocentă cum să deosebească sentimentele sincere de cele false. Și cum să facă asta mai bine decât demonstrându-i propriile metode păcătoase?
Dar pe măsură ce lecțiile conduc la o pasiune toridă, iar Grace cade în capcana planurilor altui bărbat de a o cuceri, Lovingdon trebuie să facă o alegere disperată: să-și deschidă cu totul inima… sau să riște s-o piardă pe femeia pe care o adoră.
„Gândurile i se opriră subit. Grace. Ea era personajul principal în gândurile lui depravate. Ea voia iubire. El îi putea oferi doar pasiune, nu și iubire. Inima lui era închisă în faţa acestei posibilităţi.”
„Nu existau cuvinte care să descrie ce simţea pentru ea. Voia să o vadă fericită; voia să aibă parte de dragostea la care visa. Voia să o fure și s-o ducă undeva departe, într-un turn, ca să nu știe niciodată ce înseamnă durerea pricinuită de pierderea unei persoane iubite. În acel moment își dădu seama că, fără să vrea, dacă o ajuta să-și găsească dragostea, o condamna la o suferinţă insuportabilă.”
„Se aplecă și îi prinse buzele într-un sărut tandru, dulce, explorându-i gura după voie, de parcă nu ar mai fi sărutat-o niciodată, de parcă i-ar fi descoperit pentru prima dată forma și gustul și trebuia să le savureze. Era doar un sărut, dar o fermecase complet.”
O ȘANSĂ LA DRAGOSTE de Lorraine Heath, primul volum al seriei Gentlemanii din St James – apariție sâmbătă 10.12.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *