Delicatese Literare
Prezentari carti

O seară de pasiune de Anne Barton, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

O seară de pasiune

(One Wild Winter’s Eve – 2015)

Anne Barton

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Păcătoasa (When She Was Wicked – 2013)
  2. 1.5 To All the Rakes I’ve Loved Before – 2013
  3. 2. Tentația (Once She Was Tempted – 2013) – prezentare
  4. 3. Nopți scandaloase (Scandalous Summer Nights – 2014) – prezentare
  5. 4. O seară de pasiune (One Wild Winter’s Eve – 2015)
Ca soră a ducelui de Huntford, Lady Rose Sherbourne respectă regulile de bună-cuviință ale înaltei societăți. Nu merge niciodată neînsoțită. Nu face nimic nesăbuit. Și mai ales ascunde de ochii tuturor traumele copilăriei.
Un singur om reușește să treacă de armura cu care s-a înconjurat și să se apropie de ea – chipeșul îngrijitor al grajdurilor domeniului. Așa că Rose se întreabă mereu dacă prietenia lor ar fi evoluat în ceva mai mult în cazul în care el nu ar fi dispărut brusc, fără nici o explicație… Iar acum, după trei ani, este pe cale să afle.
Charles Holland nu se aștepta s-o mai revadă pe Lady Rose, dar trecerea timpului nu i-a slăbit deloc sentimentele pentru ea. În ciuda diferențelor de clasă, Charles nu se poate abține să n-o dorească. Așa că, atunci când Rose îi cere să o inițieze în tainele iubirii înainte să accepte un soț impus de rangul ei, Charles nu o poate refuza.
Însă ceea ce s-a dorit a fi doar o seară de pasiune declanșează o avalanșă de evenimente neprevăzute, care le demonstrează că dorințele inimii sunt mult mai puternice decât cele ale trupului…
„Nu trecuse mult până când își dorise ceva mai mult decât o simplă prietenie. Frumuseţea ei era diafană și telurică în același timp.
Buze care era sigur că nu fuseseră niciodată sărutate îl tachinau cu voluptatea lor. Părul de culoarea apusului perfect implora să fie atins. O dorise cu fiecare fibră a fiinţei sale. Și ea îl dorise, la rândul ei.
Dar el nu s-ar fi mulţumit niciodată numai cu o parte din ea. Sau numai cu câteva săruturi pasionale. O dorea în întregime și tocmai asta îl ambiţionase să vrea mai mult de la viaţă.”
„Nu mai putu să se stăpânească. Ani de dorinţă înăbușită îi pulsau prin vene când își lipi gura de a ei. Limba lui îi tatonă buzele, iar ea i se deschise, gemând în timp ce el explora conturul cald și moale al gurii ei. Dumnezeule, ce gust bun avea, ca un amestec de miere, condimente și femeie.
O trase mai aproape, iar gluga ei căzu, expunând zone din pielea catifelată a gâtului. Mormăind, Charles sărută zona dintre punctul sensibil de sub urechea ei către baza gâtului. Pulsul ei vibra sub buzele lui, imitând bătăile haotice ale inimii lui.”
„-Vreau să trăiesc totul cu tine. Vreau să-ţi simt pielea lipită de a mea. Vreau să te gust. Vreau să fiu cât de aproape posibil.
Pentru a se asigura că Charles înţelegea sinceritatea cuvintelor ei, îl împinse în pat, se așeză deasupra lui și îl sărută cu toată pasiunea pe care o simţea.
O perdea de păr roșu învălui capul lui Charles. El inhală mirosul de portocale, săpun și… Rose. Noaptea părea ireală, ca și cum zăpada oprise timpul în loc și crease o oază unde fanteziile lui se puteau împlini.”
Veți citi întreaga poveste în romanul O SEARĂ DE PASIUNE de Anne Barton, volumul al 4-lea al seriei „Honeycote“ – apariție sâmbătă 04.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Anne Barton pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

One Comment

Spune-ți părerea!