Delicatese Literare
Prezentari carti

O soție potrivită pentru un marchiz de Sarah MacLean, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O soție potrivită pentru un marchiz 

(A Rogue by Any Other Name – 2012)

Sarah MacLean

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. O soţie potrivită pentru un marchiz – A Rogue by Any Other Name – 2012
  2. O iubită potrivită pentru un conte –  One Good Earl Deserves a Lover – 2013 – recenzia 
  3. Un târg potrivit pentru un duce – No Good Duke Goes Unpunished – 2013
  4. Aparenţe înşelătoare – Never Judge a Lady by Her Cover – 2014 – recenzia
Cu zece ani în urmă, marchizul de Bourne a căzut în dizgrație, fiind obligat să părăsească înalta societate. Astfel, va deveni Bourne cel dur și lipsit de sentimente, ajungând unul dintre proprietarii celui mai exclusivist club de jocuri de noroc din Londra, și va face tot ce-i va sta în putință pentru a-și recâștiga moștenirea – inclusiv s-o ia de soție pe cuviincioasa și perfecta Lady Penelope Marbury.
Ruperea unei logodne și anii în care a fost curtată de pretendenți dezamăgitori au făcut-o pe Penelope să nu mai fie interesată de o căsnicie liniștită și confortabilă și să își dorească un bărbat care să-i ofere mult mai mult de-atât. Ce noroc că proaspătul ei soț are acces la o lume de plăceri gata să fie explorată!
Deși este prințul lumii decăzute din Londra, Bourne jură să o țină pe Penelope neatinsă de păcat – ceea ce se va dovedi o mare provocare în momentul în care doamna sa își va descoperi propriile pasiuni, fiind dispusă să parieze orice pentru ele… chiar și inima.
„Mâinile ei se mişcau după bunul lor plac, ducându-se în sus, jucându-se în părul lui, trăgându-l mai aproape, până când buzele lui fură din nou contopite cu ale ei şi de data aceasta… de data aceasta, ea se dezlănţui. Şi îl sărută înapoi, savurând acel sunet adânc, uluitor, care ieşea din gâtul lui, sunetul care o înlănţuia în esenţa ei şi îi spunea, fără cuvinte, că, în ciuda lipsei ei de experienţă, făcuse ceva corect.”
„Era o ofertă remarcabilă, cea pe care i-o făcuse ei. El era bogat şi avea relaţii, şi îi oferea o şansă să-şi schimbe viitorul de fată bătrână pe unul de marchiză. Putea avea orice îşi dorea. El avea să-i ofere totul cu plăcere.
Până la urmă, ea îi dădea singurul lucru pe care şi-l dorise vreodată cu adevărat. Nu chiar. Nimeni nu-i dăduse vreodată ceva lui Bourne. Îşi luase singur. O luase şi pe ea.”
„-E adevărat. Îi cuprinse faţa în palme. Te-am ales pe tine, Penelope. Am ales dragostea în locul răzbunării; am ales viitorul în locul trecutului; am ales fericirea ta în locul a orice altceva.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O SOȚIE POTRIVITĂ PENTRU UN MARCHIZ de Sarah MacLean – apariție vineri 07.09.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice
Cartea O soție potrivită pentru un marchiz a câștigat premiul RITA în anul 2013.

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *