O speranță la capătul lumii de Sarah Lark, Editura RAO

0

O speranță la capătul lumii

(A Hope at the End of the World – 2015)

Sarah Lark

Editura RAO

An apariție: 2020

Nr. pagini: 288

Spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, surorile poloneze Helena și Luzyna ajung într-o tabără de refugiați din Persia.
Când află că Noua Zeelandă primește un număr mare de orfani de război, acestea întrezăresc speranța unei vieți mai bune. Dar doar una dintre surori va putea pleca.
În acest timp, James McKenzie părăsește Noua Zeelandă, împotriva voinței părinților săi, pentru a lupta în Europa. Drumurile tinerei poloneze și ale îndrăznețului pilot se întâlnesc.
Vor reuși cei doi tineri să-și învingă soarta și să își găsească fericirea?
Volumul este continuarea neoficială a trilogiei În ţara norului alb, publicată integral la editura Rao, preluând personaje din aceasta şi extinzând preocuparea pentru cei aflaţi în căutarea unei vieţi mai bune, o temă favorită a autoarei.  
APRECIERI
„O poveste dramatică, emoționantă și plină de speranță, proiectată în cadrul fascinant al Noii Zeelande.“ – www.lovelybooks.de
Un roman pasionant, despre suferință, dragoste, prietenie şi izbăvire.“ – www.buecher.de

DESPRE AUTOARE:
Sarah Lark (n.1958, Bochum, Germania), pe numele adevărat Christiane Gohl, este o autoare germană, cu studii de literatură și istorie, care s-a îndrăgostit de Noua Zeelandă lucrând la un ghid turistic și i-a dedicat o serie de romane, care au devenit bestselleruri internaționale.

Cărţile autoarei Sarah Lark pot fi comandate de pe raobooks.comlibris.ro, elefant.ro, librariadelfin.rocarturesti.ro, cartepedia.rolibrarie.net, dol.ro

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

About Author

Spune-ți părerea!