Delicatese Literare
Prezentari carti

O supradoză de moarte de Agatha Christie, Seria Hercule Poirot, Editura Litera, Colecția Buzz Books

O supradoză de moarte

(One, Two, Buckle My Shoe – 1940)

Agatha Christie

Editura Litera

Colecția Buzz Books

Data apariție: iunie 2021

Nr. pagini: 288

Traducător: Alina Rogojan

AGATHA CHRISTIE este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“. Hercule Poirot, cel mai renumit detectiv după Sherlock Holmes, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele și micul ecran.

O supradoză de moarte este un roman polițist scris de scriitoarea britanică Agatha Christie în anul 1940. Romanul a fost publicat în Marea Britanie în 1940 sub titlul One, Two, Buckle My Shoe și în Statele Unite în 1941 și în 1953 cu titlurile The Patriotic Murders și, respectiv, An Overdose of Death.

În viața lui Hercule Poirot, nici măcar o programare la dentist nu poate avea loc fără să se întâmple o crimă, și de data asta, cel ucis este însuși dentistul. Dar, în timp ce poliția clasifică moartea acestuia drept sinucidere, Poirot știe mai bine care este adevărul, iar curând vor mai exista și alte victime. Să fie aceste crime verigi ale lanțului revoluționar menit să răstoarne ordinea democratică din Marea Britanie în tulburele deceniu patru al secolului XX? Să fie neatrăgătoarea și banala domnișoară Seale un geniu al crimei?

Ca la un joc de cărți, Poirot are sentimentul că i se forțează mâna într-o anume direcție a investigației.
Agatha Christie își țese din nou intriga palpitantă cu o măiestrie de neegalat, oferindu-le cititorilor un deznodământ absolut surprinzător.

Romanul polițist O SUPRADOZĂ DE MOARTE de Agatha Christie vă așteaptă din 11.06.2021 la chioșcurile din toată țara!

Cărțile autoarei Agatha Christie pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.ro

Listă cărți apărute în colecția Buzz Books ordonate după autor si serii

Listă cărți Agatha Christie

Recenzii și prezentări cărți Agatha Christie

Recenzii și prezentări cărți thriller

Recenzii și prezentări cărți cu mister

Recenzii și prezentări cărți clasice

Colecția Buzz Books iunie 2021

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *