O suta de nume de Cecelia Ahern, Editura ALL

14
O sută de nume (One Hundred Names) – 2012 tn1_o_suta_de_nume-c1
Cecelia Ahern
Bestseller internațional 
Cecelia Ahern prezintă un roman captivant, o poveste plină de umor și sensibilitate care scoate la iveală lucrurile ascunse care ne interconectează viețile și ne ține cu răsuflarea tăiată până la ultima pagină. 
Kitty este o jurnalistă care a dat de necaz. După ce și-a petrecut ultimii ani vânând subiecte savuroase, fără să țină cont de consecințe, se trezește în mijlocul unui mare scandal. Cariera ei este în pragul dezastrului, iar relațiile personale sunt testate până la limită.
Când prietena ei, Constance, cea care a îndrumat-o în carieră, zace pe patul de moarte, Kitty o întreabă care este povestea pe care și-a dorit mereu să o scrie. Răspunsul se regăsește într-o singură foaie de hârtie, o listă cu o sută de nume, fără alte note sau explicații. Era deja prea târziu să îi mai ceară lămuriri lui Constance. Kitty se hotărăste să rezolve acest mister și să își reclădească drumul în carieră, dar și încrederea în propriile forțe. Își asumă atunci misiunea aproape imposibilă de a scrie un articol, în mai puțin de două săptămâni, pornind de la misterioasa listă cu o sută de nume.
Ajutată de Steve, un prieten din facultate, şi de Bob, soţul lui Constance, Kitty porneşte într-o cursă nebună, încercând să afle ce îi leagă pe cei o sută de oameni. Cunoscându-i, descoperindu-le poveștile, Kitty începe să compună din bucăți un portret incredibil al vieții lui Constance și ajunge să își înțeleagă propria viață.
„Romanele Ceceliei Ahern sunt ca un cufăr cu smaralde. Nu știi cum să îl alegi pe cel mai strălucitor, dar O suta de nume este atât de original și creativ încât poate fi considerat perla coroanei.” – Adriana Trigiani
„Această poveste care îți atinge sufletul îl va impresiona pe fiecare dintre numeroșii fani ai Ceceliei.” – Booklist
„Cel mai bun mod de a evada din viața de zi cu zi este să te refugiezi în paginile unui roman de Cecelia Ahern.“ – Glamour
„Ne-am făcut o obișnuință din a aștepta mari surprize din partea talentatei scriitoare Cecelia Ahern, și într-adevăr reușește să ne surprindă din nou.” – Bookreporter.com
Sursa: Editura All
Coperta originală:

15732712

Citate:
Dacă vrei să găsești adevărul, nu e nevoie să treci totul prin foc și sabie pentru a da la iveală o minciună, nici să faci ceva revoluționar – e suficient să intri în miezul unui lucru real.
“Fiecare persoană obișnuită are o poveste neobișnuită.

 

Cărțile autoarei Cecelia Ahern pot fi comandate pe elefant.ro, libris.rocartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net

About Author

14 comentarii

 1. Daniela Cusa on

  As dori sa citesc toate cartile acestei autoare. Nu am citit decat Ps I love you, dar mi-a placut foarte mult.

 2. Barbalata Mirela on

  O alta carte pe lista
  Eu propun editurile sa introduca si vanzarea la caiet , pe datorie asa toata lumea va fi fericita

 3. Clipa Narcisa Elena on

  Am citit trei dintre cartile acestei scriitoare si mi-au placut foarte mult. Planuiesc sa citesc tot ce a scris pana acum.

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: