O țintă seducătoare de Kerrigan Byrne, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

3

O țintă seducătoare (The Hunter

Kerrigan Byrne

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. Tâlharul de inimi – Editura Litera (The Highwayman – 2015) – prezentare
 2. O țintă seducătoare – Editura Litera (The Hunter – 2016) 
 3. Demonul scoțian – Editura Litera (The Highlander– 2016) – prezentare 
 4. Ducele barbar – Editura Litera (The Duke – 2017) – prezentare
 5. Un mariaj neconvenţional – Editura Litera (The Scot Beds His Wife – 2017) – prezentare
 6. Ducele cu tatuaj (The Duke with the Dragon Tattoo– 2018) – prezentare 
 7. A Dark and Stormy Knight – 2019
Cunoscut drept unul dintre cei mai eficienți asasini, Christopher Argent nu-și ratează niciodată ținta, iar victimele nu au nici o șansă odată ce au intrat în vizorul lui. Dar următoarea lui misiune se dovedește neobișnuită, căci persoana pe care urmează să o elimine la comandă – populara și năucitor de frumoasa actriță Millie LeCour – reușește să-l dea complet peste cap. Copleșit de atracția pe care o simte față de ea, Christopher se vede pus într-o situație în care n-a mai fost vreodată: pur și simplu, nu-și poate îndeplini sarcina. Ba, chiar mai mult, el va face tot ce-i stă în putință pentru a-i salva pe Millie și pe fiul ei, chiar dacă asta înseamnă să-și riște propria viață…
Când află ce a fost angajat Christopher să facă, Millie este sfâșiată între teama care îi umple inima și focul care îi pârjolește sufletul. Poate că singura ei salvare este să se lase protejată de brațele acestui bărbat periculos, nimeni altul decât cel mai vestit asasin al Londrei – însă a se lăsa pradă dorinței ar putea fi cea mai mare greșeală pe care a făcut-o vreodată.
Ajunși amândoi ținta unor minți criminale, Millie și Christopher sunt nevoiți să învețe să se încreadă în sentimentele pe care au tot încercat să le nege – și să accepte dragostea la care nu mai îndrăzneau să spere…
„Millie scoase un suspin de dorinţă, fără a se rușina de frenezia ce începea să se adune în interiorul ei. Cine ar fi putut ghici? Cine și-ar fi imaginat că dorinţa putea fi ceva atât de delicios? Că nerăbdarea te putea captura în mâinile ei… în mâinile sale mari, calde și aspre… și să te deposedeze de mândrie până în punctul în care îţi venea să implori mai mult?”
„Încă cinci pași și avea să dea colţul. La propriu și la figurat. Avea să pășească după ușă și să se trezească la mila lui. Încă trei secunde, măsurate în bătăi de inimă. Două. Una.
Se aruncă spre ea, ţintind spre gâtul ei. O singură răsucire. O frângere rapidă. Făcuse asta de zeci de ori. Poate de sute.
Dar… mâinile lui. Nu-i dădeau ascultare. În loc să-i răsucească gâtul, se agăţau de ea. În loc să îi dea drumul, o trăgeau spre el. În loc să o ucidă, o… o îmbrăţișau?”
„Poate că ea încetase să mai fie cine era și el se lăsase pe sine deoparte. Nu mai erau o actriţă și un asasin. Mamă și vânător. Erau un bărbat și o femeie. Şi existau în momentul acesta. În acest sărut pasional. Pe care, dacă l-ar fi întrerupt oricare din ei, ar fi încetat amândoi să mai existe.”
Veți citi întreaga poveste în romanul O ȚINTĂ SEDUCĂTOARE de Kerrigan Byrne, volumul al doilea al seriei „Rebeli victorieni“ – apariție sâmbătă 14.04.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Listă cărți Kerrigan Byrne

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

 

About Author

3 comentarii

 1. Abia o astept!!! De curand am citit primul volum al seriei, Talharul de inimi (cam neinspirata traducerea titlului, eu i-as fi spus Inima neagra) care a fost minunata, mi-a placut mult!

 2. Balan Daniela on

  Și mie mi-a plăcut prima carte din serie ,abia aștept să o citesc și pe aceasta! foarte tentanta descrierea !

Spune-ți părerea!