Delicatese Literare
Prezentari carti

O vară în Eclipse Bay de Amanda Quick, Seria Eclipse Bay, Editura Litera

O vară în Eclipse Bay

(Dawn in Eclipse Bay – 2001)

Amanda Quick

Editura Litera

Al treilea și ultimul volum din Seria Eclipse Bay
  • Seria Eclipse Bay– scrisă sub pseudonimul Jayne Ann Krentz

  1. Întoarcerea în Eclipse Bay – Eclipse Bay – 2000 – prezentare
  2. Noi începuturi în Eclipse Bay – Dawn in Eclipse Bay – 2001 – prezentare
  3. O vară în Eclipse Bay – Summer in Eclipse Bay – 2002
Proprietara galeriei de artă din Eclipse Bay, Octavia Brightwell, refuză de mai multe ori să accepte o întâlnire cu fermecătorul Nick Harte, înainte să aibă curajul să spună „da“. Ea știe prea bine că Nick are reputația unui bărbat care nu este interesat să-și ia angajamente pe termen lung, și în plus face parte din una dintre cele mai vechi și mai importante familii din zonă.
Pe de altă parte, Octavia este nepoata odioasei femei care a pornit vrajba dintre familiile Harte și Madison, cu ani buni în urmă. Totuși, atracția irezistibilă dintre ei are câștig de cauză și, după o singură întâlnire, Nick este hotărât ca Octavia să-i fie mai mult decât simplă parteneră la cină.
Însă înainte să aibă timp să exploreze mai departe acest drum, un tablou valoros este furat din galeria Octaviei, iar ea devine suspectul principal. Dezlegarea misterului scoate la iveală secrete din trecut, vindecă răni vechi, dar îi și obligă pe cei doi să recunoască și să accepte inevitabilul – viețile lor sunt de acum legate pentru totdeauna de dragoste.
„Amanda Quick este genul de scriitoare pe care cititorii se pot baza că o să le ofere o poveste bună, cu răsturnări de situație și personaje memorabile.“ – The News-Gazette

Veți citi întreaga poveste în romanul O VARĂ ÎN ECLIPSE BAY de Amanda Quick, cel care încheie trilogia Iubiri în Eclipse Bay.  De joi, 31 octombrie 2019, la chioșcuri, la prețul de 19,99 lei!
Sursa: Cărți Romantice

Seria Eclipse Bay a mai apărut în colecția Cărți Romantice.

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *