Delicatese Literare
Prezentari carti

O vară la New York de Renée Rosen, Editura Litera, colecția Blue Moon

O vară la New York

(Park Avenue Summer – 2019)

Renée Rosen

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data apariție: feb. 2022

Nr. pagini: 336

Traducerea: Alexandra Constantin

De aceeași autoare: ”Cele două grații

E anul 1965 și noul redactor-șef al revistei Cosmopolitan – Helen Gurley Brown – șochează America și salvează o publicație aflată pe moarte, îndrăznind să le vorbească femeilor despre toate lucrurile interzise.

New Yorkul este plin de oportunități pentru fetele singure, cum ar fi Alice Weiss, care își părăsește micul oraș din Midwest pentru a-și urmări visul. Cu puțin ajutor, ajunge asistenta personală a lui Helen Gurley Brown.

Pentru Alice, care vrea să devină fotografă, pare mutarea perfectă, dar nimic nu ar fi putut-o pregăti pentru lumea în care intră. Editorii și scriitorii demisionează pe loc, refuzând să lucreze pentru femeia care a scris bestsellerul scandalos Sex and the Single Girl, iar notele confidențiale, ideile de articole și modelele de copertă continuă să scandalizeze. Când cineva încearcă să o atragă pe Alice într-un plan pentru a-și sabota șefa, ea este mai hotărâtă ca niciodată să o ajute pe Helen să reușească.

În timp ce presiunea crește la revistă, Alice se luptă să nu-și piardă din vedere propriul vis. Pentru că, dacă Helen Gurley Brown a învățat-o ceva, acest lucru este că o femeie poate cere totul de la viață.

„Renée Rosen este prima mea alegere când vine vorba de eroine ingenioase care își iubesc munca… «O vară la New York» este o lectură la fel de delicioasă ca un cocktail de vară!“ (Kate Quinn, autoarea bestsellerului REȚEAUA ALICE)

O vară la New York de Rene Rosen, un nou roman din colecția Blue Moon, din 08.02.2022 la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon ordonate după autor si serii

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon februarie 2022

Spune-ți părerea!