Delicatese Literare
Prezentari carti

O viață cu tine de Lexy Blake, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O viață cu tine

(Bayou Baby – 2020)

Lexy Blake

Editura Litera/ Alma

Colecția Cărți Romantice

Al doilea volum al seriei „Butterfly Bayou“ după CURAJUL UNUI NOU ÎNCEPUT, publicat anul trecut.

Seria „Butterfly Bayou“:

  1. Curajul unui nou început – Butterfly Bayou – 2020 – prezentare

  2. O viață cu tine – Bayou Baby – 2020

  3. Bayou Dreaming – 2020

  4. Bayou Beauty – 2021

Seraphina Guidry mamă tânără, singură, își construiește propria afacere, dorindu-și o viață netulburată de vreo altă iubire.

Harrison Jefferys ajunge în micul orășel pentru a relua legătura cu familia. O cunoaște și se îndrăgostește de Seraphina, dar un secret din trecutul ei împarte comunitatea în două. Însă Harry știe că trebuie să-și urmeze inima…

Seraphina Guidry, o mamă tânără și singură, încearcă să ducă o viață liniștită în Papillon, orășelul natal, dar greșelile din trecut încă îi pun piedici. Tocmai de aceea refuză să mai iasă cu vreun bărbat și își dedică tot timpul fiului ei și restaurării unei case vechi – o moștenire neașteptată, care îi dă speranțe că își poate ridica propria afacere. Dar când totul începe să se așeze și să-i aducă liniștea după care tânjește, în Papillon apare un bărbat atrăgător, care tulbură apele în comunitatea micului oraș, dar și inima Serei.

Obligația de a finaliza o lucrare și de a reînnoda legătura cu o parte a familiei lui înstrăinate îl aduc pe Harrison Jefferys chiar în Papillon. După mulți ani în armată și după lungi peregrinări prin țară, este fericit să petreacă timp într-un loc atât de idilic. Iar când o cunoaște pe Sera, începe să creadă că acel oraș poate fi locul ideal în care să se stabilească. Dar un secret din trecutul Serei amenință să alunge liniștea comunității și chiar să-l îndepărteze pe Harry pentru totdeauna. Nevoit să aleagă între femeia de care s-a îndrăgostit și singura familie care i-a mai rămas, Harry hotărăște să-și urmeze inima și să găsească o cale de a-și trăi viața la care a visat dintotdeauna.

”Nu se mai putea opri. Începu să o posede prin sărut și o simți prăbușindu‑se în jurul lui, cedându‑i și oferindu‑i‑se în cel mai dulce mod.
Coborî mâna pe șoldul ei în timp ce ea se lipi și mult de el.
– Harry.
Ea îi șopti numele pe un ton răgușit, iar el știu că aveau să depășească o limită dincolo de care nu se mai puteau întoarce. Pentru că acea șoaptă nu era rostită ca un oprește‑te. Era un continuă. Iar el știa. Știa că ea avea să‑l alunge dacă mergeau mai departe. Nu era pregătită pentru ceva serios.”
”Ea era cea perfectă în ochii lui și nici o cicatrice nu avea să‑i ia asta. Îi sărutase cicatricea noaptea trecută, făcând‑o să înțeleagă ca asta nu‑l făcea să uite cât de frumoasă era. Iar ea îi spunea același lucru acum. El era suficient pentru ea.
Acum atinsese alt nivel de profunzime cu această femeie. Acum știa că înainte nu fusese cu adevărat îndrăgostit.
Îi plăcuseră anumite femei, simțise o anumită afecțiune pentru iubitele lui, dar nimic nu se compara cu pasiunea pe care i‑o trezea Seraphina Guidry.”

Veți citi întreaga poveste în romanul O VIAȚĂ CU TINE de Lexy Blake, din seria Butterfly Bayou. De vineri 04.03.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *