Delicatese Literare
Prezentari carti

O zi prea indepartata de Sidney Sheldon – aparitie Colectia Carti Romantice

O ZI PREA ÎNDEPĂRTATĂ de Sidney Sheldon o-zi
Titlul original: If Tomorrow Comes
(Seria Tracy Whitney) – 1985
Tracy Whitney, o femeie tânără, idealistă și naivă, are în față perspectiva unei vieţi de lux după căsătoria cu un bărbat bogat. Însă viaţa ei capătă o turnură sinistră când un mafiot lipsit de scrupule îi înscenează o faptă pe care nu a comis-o și este condamnată la cincisprezece ani de închisoare într-un penitenciar de maximă securitate. Dând dovadă de ingeniozitate, Tracy reușește să scape şi să pună la cale distrugerea tuturor celor vinovaţi de înscenare, membri ai lumii interlope care până atunci păreau de neatins. Având ca singure arme frumusețea și inteligența, dar nici o şansă de a reveni la viaţa corectă condusă de regulile societăţii pe care o dusese până să fie condamnată, Tracy se implică într-o serie de aventuri extraordinare, care o poartă prin toată lumea. Dintr-odată, i se deschide în faţă o lume uluitoare de bogăţii inimaginabile, acţiuni îndrăzneţe şi ieşiri din situaţii aproape imposibile. Totuşi, viaţa ei personală este goală şi pustie… până la întâlnirea cu Jeff Stevens, un tânăr irezistibil, cu un trecut la fel de neobişnuit ca al ei, care se transformă dintr-un concurent agasant în bărbatul ce îi poate îndeplini cele mai secrete visuri…
„Libertatea însemna să respiri aer curat, să ai intimitate, să nu stai la rând ca să iei masa, să nu auzi sonerii. Însemna băi fierbinţi şi săpunuri frumos mirositoare, lenjerie moale, rochii frumoase şi pantofi cu toc. Însemna să ai un nume în loc de un număr.”
„Tracy se gândea la drumul pe care fusese pe punctul să pornească, cu un soţ şi un copil. Oare ar fi fost posibil să mai aibă vreodată toate acestea? Niciodată n-ar fi putut să-i mărturisească vreunui bărbat cine era ea în realitate şi nici nu ar fi conceput să trăiască o viaţă în minciună, ascunzându-şi trecutul. Jucase atâtea roluri, încât nici ea nu mai ştia prea bine cine este în realitate, dar de un lucru era sigură: nu se va mai putea întoarce niciodată la viaţa de dinainte.”
„Aerul dintre ei părea că vibrează de încordare. Tracy se uită în jos, pe masă, la mâinile lui bronzate şi puternice, şi parcă le simţea mângâindu-i trupul încet, uşor, pasional, şi îşi puse repede mâinile în poală, ca el să nu vadă că îi tremură.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O ZI PREA ÎNDEPĂRTATĂ de Sidney Sheldon. Apariţie vineri, 8 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei, distribuit împreună cu revista Libertatea pentru Femei și însoțit de un produs cosmetic oferit de Ruby Rose Cosmetics! (sursa Cărți Romantice).
Este prima carte din seria ” Tracy Whitney”, care cuprinde trei cărți.

 

18 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *