Delicatese Literare
Prezentari carti

Ochi de vis de Amanda Quick, colectia Carti Romantice, Editura Litera

OCHI DE VIS

Cheia misterelor

Amanda Quick

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Titlu original: Dream Eyes

  1. Cheia misterelor – Editura Litera (Copper Beach – 2012) – recenzie
  2. Ochi de vis – Editura Litera (Dream Eyes – 2013)prezentare
Moartea lui Evelyn Ballinger, mentorul și prietena ei, o determină pe Gwen Frazier să revină în micul oraș Wilby, Oregon, fapt ce aduce în prim-plan o serie de evenimente pe care ar fi preferat să le uite. Cu doi ani în urmă, un ucigaș nebun i-a luat în vizor pe membrii unui grup de studiu organizat de Evelyn, printre care se număra și Gwen. Și, deși ea a supraviețuit atacului de atunci, iar ucigașul a murit, Gwen nu are nici o îndoială că moartea prietenei ei nu a survenit din cauze naturale, ci are legătură cu întâmplările din trecut.
Trimis de un prieten pentru a-i da o mână de ajutor lui Gwen, investigatorul Judson Coppersmith ajunge în Wilby bântuit de propriile vise tulburătoare. Atracția pe care o simte față de Gwen este evidentă și greu de înfrânat, dar secretele personale pe care simte că trebuie să le protejeze îl împiedică să dea curs chemării inimii și a trupului. Și totuși, investigația în care cei doi se lasă prinși îi poartă prin ani de înșelăciuni și prin focurile unei dorințe prea puternice pentru a-i putea rezista…
„De-a lungul anilor, aflase că acel cristal rezona cu energia harului său. Când acesta se manifesta cu adevărat, piatra strălucea ca ambra topită. Totuşi, lumina extrem de puternică pe care o radia era din spectrul paranormal. Numai cineva foarte sensibil la fenomene parapsihologice putea percepe căldura cristalului.
În câteva ocazii, observase energia intensificându-se în cristal. Dar până s-o cunoască pe Gwen nu căpătase niciodată acea culoare unică.”
„Aceea nu era iubire. Nu avuseseră timp să se îndrăgostească. Era pasiune brută alimentată de legătura sudată în focul paranormal al primejdiei prin care trecuseră amândoi şi al terapiei visului. Ea ştia că nu putea avea încredere în sentimentele proprii din acea noapte, dar, în fierbinţeala momentului, nici nu-i păsa.”
„În noaptea aceea, Judson făcu dragoste cu ea sub luna strălucitoare care stropea marea cu lumină argintie. Gwen se abandonă atingerii lui, savurând tandreţea şi puterea aduse de el în patul pe care îl împărţeau. Însă sentimentul de intimitate dintre ei era ceea ce ea avea să preţuiască pentru tot restul zilelor.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul OCHI DE VIS de Amanda Quick, care a apărut în 15.04.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Carti Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

 

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *