Delicatese Literare
Prezentari carti

Onoarea unui tâlhar de Christi Caldwell, Editura Litera / Alma, Colectia Iubiri de poveste

Onoarea unui tâlhar (The Scoundrel’s Honor – 2017) 

Christi Caldwell

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Pariul unui crai (The Rogue’s Wager – 2016) – prezentare
2. Onoarea unui talhar (The Scoundrel’s Honor – 2017)
3. Pentru inima unei doamne (The Lady’s Guard – 2017) – prezentare
4. Secrete din trecut (The Heiress’s Deception – 2017)
Romanul debutează cu un mesaj de suflet din partea autoarei:
Le dedic această carte doamnelor și domnișoarelor care m-au susţinut dintotdeauna – în fiecare zi mă pierd într-o nouă poveste. [..] Voi aţi fost întotdeauna lângă mine ca să stăm la povești despre eroii și eroinele mele, despre cărţile mele, despre trecut și prezent. Vă mulţumesc din suflet pentru tot sprijinul vostru. Povestea lui Penny și a lui Ryker vă este dedicată vouă!
Din pricina alegerilor făcute de fratele și de celelalte surori ale ei, lui Lady Penelope Tidemore nu-i sunt străine scandalurile și bârfele. Dar este hotărâtă să aibă un comportament ireproșabil, chiar dacă, încă din adolescență, visează la o viață plină de aventuri și la o căsătorie din dragoste, plină de romantism. Totuși, printr-un mare ghinion, Penelope, cu totul nevinovată, este surprinsă într-o postură compromițătoare cu enigmaticul și periculosul viconte Ryker Black.
Domnul Black nu este un gentleman. Fiul nelegitim al unui duce, crescut pe străzi și proprietar al unuia dintre cele mai notorii cluburi de jocuri de noroc din Londra, Black trăiește într-o lume a pierzaniei și a pericolului. Să-și ia o soție chiar din rândurile unei aristocrații pe care o disprețuiește din toată inima nu face parte din planurile sale, cu toate că inocenta Penelope îi înfierbântă sângele de dorință.
Dar Penelope nu se teme de domnul Black și în curând descoperă că reputația lui de ticălos poate să fi fost construită pentru a ascunde o vulnerabilitate surprinzătoare.
Pe măsură ce acest cuplu aparent nepotrivit devine tot mai apropiat, învață că ceea ce a început dintr-o întâmplare nefericită poate fi, de fapt, șansa la împlinirea visurilor.
”Da, Ryker supraviețuise vieții pe străzi, așa că putea cu siguranță să supraviețuiască unei seri înconjurat de filfizoni fără minte și de soțiile lor la fel de fără minte.”
„Ryker îi închise gura cu un sărut neașteptat și intens care o lăsă fără suflare. Înlemni. Primul ei sărut. Niciodată nu își imaginase altceva decât un simplu sărut scurt, însoţit mai degrabă de șoapte de iubire. Nu visase niciodată la un astfel de sărut arzător, gata să o sufoce.”
„Penelope își făgăduise să fie cuviincioasă, dar poate că toată povestea asta cu norme și bune maniere nu avea până la urmă nici un sens. Căci fără îndoială că pasiunea din sărutul lui Ryker și extazul pe care îl descoperise în braţele lui nu aveau preţ.”
„ – În copilărie visam la Făt-Frumos care avea să vină pe un cal alb ca să mă salveze. Dar nu vreau să fii bărbatul la care visam pe când eram o copilă care nu știa nimic despre viaţă. Îi apucă chipul între palme. Ești un bărbat puternic, un bărbat onorabil și curajos, tu ești bărbatul pe care îl iubesc cu inima mea de femeie, zise ea, lipindu-și fruntea de a lui. Nu vreau să schimbi nimic la tine. Vreau să rămâi același bărbat care m-a cules de sub o bancă. Nu vreau altceva decât să mă iubești.
– Te iubesc, îi șopti el, uitându-se fix în ochii ei. Te vreau doar pe tine. Pentru totdeauna. Alături de mine. Vreau să construiesc un cămin cu tine și o familie cu fetiţe la fel de vesele ca tine și cu băieţei la fel de curajoși ca tine.”
Veți putea citi deznodământul poveștii în romanul Onoarea unui talhar de Christi Caldwell, volumul al doilea al seriei „Mirese păcătoase“ – apariție sâmbătă 21.10.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Listă cărți Christi Caldwell

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *