Origini de Dan Brown, Editura Rao

8

Origini (Origin – 2017) 

Dan Brown

Editura Rao

Dan Brown este autorul mai multor bestselleruri, printre care Codul lui da Vinci, Îngeri şi Demoni, Inferno sau Simbolul pierdut.
Romanele lui au fost publicate în 54 de limbi și vândute în mai mult de 200 de milioane de exemplare.
În 2005, revista Time l-a desemnat ca fiind unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume.

1. Îngeri și demoni – Editura Rao (Angels & Demons) – 2000 prezentare

2. Codul lui Da Vinci – Editura Rao (The Da Vinci Code) – 2003prezentare
3. Simbolul pierdut – Editura Rao (The Lost Symbol) – 2009 – prezentare carte aici
4. Inferno – Editura Rao (Inferno) – 2013 – prezentare carte aici
5. Origini – Editura Rao (Origin) – 2017
Origini este cea mai bună carte scrisă de Dan Brown până acum. De această dată, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvăluire a unei invenții care „va schimba fața științei pentru totdeauna“.
Gazda este fostul student al profesorului, milionarul Edmond Kirsch, ale cărui realizări high-tech l-au făcut celebru în toată lumea. El va prezenta pentru prima dată descoperirea care răspunde la două dintre întrebările fundamentale ale omenirii.
Seara meticulos pregătită se transformă însă în haos, prețioasa descoperire a lui Kirsch riscă să fie pierdută pentru totdeauna, iar Langdon, însoțit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit să zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch.
Străbătând coridoarele întunecate ale istoriei secrete și extremismului religios, cei doi trebuie să facă față unui inamic periculos, al cărui singur scop este să îl reducă la tăcere pe Edmond Kirsch.
Într-o cursă contracronometru marcată de simboluri enigmatice și indicii oferite de arta modernă, Langdon și Vidal identifică, în cele din urmă șocanta descoperire a lui Kirsch și adevărul extraordinar pe care ea îl conține.

Cartea va fi disponibila începând cu data de 22 noiembrie 2017.

 

 

About Author

8 comentarii

  1. Sună foarte bine premiza acestei cărți. Eu am două volume scrise de Dan Brown în biblioteca, însă încă n-am ajuns la ele. Spre rușinea mea, am aflat destul de recent că toate aceste cărți fac parte dintr-o serie. Oare trebuie neapărat citite în ordine sau pot fi citite drept cărți cu intrigi de sine-stătătoare? Abia aștept să aud părerile voastre despre acest volum. 🙂

    Vă doresc lectură plăcută!

Lasă un răspuns