Delicatese Literare
Prezentari carti

Păcate ascunse de J.R. Ward, Seria Regii Bourbon, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Păcate ascunse

(The Angels’ Share – 2016)

J.R. Ward

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Volumul al doilea al seriei „Regii burbonului“, după DINASTIA, publicat în luna noiembrie.
Aparenta sinucidere a tatălui lor începe să semene cu o crimă și fiecare dintre fiii lui poate fi considerat suspect. Minciuni, secrete, dar și iubire, într-o poveste palpitantă.

1. Dinastia – The Bourbon Kings – 2015 – recenzie 
2. Păcate ascunse – The Angels’ Share – 2016
3. Până-n iad și înapoi – Devil’s Cut – 2017 – prezentare

În Charlemont, Kentucky, familia Bradford trece prin momente dificile când aparenta sinucidere a capului familiei începe să arate tot mai mult a crimă și tot mai multe secrete încep să iasă la iveală.

Nimeni nu poate fi exclus din start de pe lista suspecților – cu atât mai puțin Edward, cel mai în vârstă dintre frații Bradford. Neînțelegerile și ura dintre acesta și tatăl lui sunt cunoscute de toată lumea, așa că el este conștient că se va număra printre suspecți. Pe măsură ce investigațiile avansează, Edward își ține trupul și mintea amorțite de băutură. Între timp, viitorul financiar al familiei Bradford stă în mâinile celei care se află la conducerea companiei rivale, o femeie care îl iubește pe Edward de mulți ani și îl vrea doar pentru ea.

Orice gest are consecințe. Oricare om ascunde secrete. Și foarte puține persoane sunt cu adevărat de încredere. Și, deodată, când situația pare la un pas de a scăpa de sub control, în sânul familiei apare unul dintre frați, pe care toată lumea îl considera plecat pentru totdeauna. Maxwell Bradford a venit acasă. Dar este, oare, el salvatorul familiei… sau cel mai păcătos dintre toți?

Citate:

„Avea să își amintească acel moment, își spuse. Acea clipă, senzația de a fi la un pas de înec, panica… acel moment minunat și însuflețit, cu persoana pe care o iubea, când amândoi erau vii și împreună, și singuri, sechestrați într-o intimitate pe care nimeni nu o putea atinge și pe care nimeni nu le-o putea lua. Avea să-și amintească acea clipă, împreună cu tot ce se mai întâmplase în acea seară.”

„… majoritatea femeilor raționale nu s-ar fi complicat cu o persoană care avea trecutul lui – nici măcar oportunistele.
Dar dragostea avea un mod ciudat de a-ți da încredere în persoana care te iubea. Iar, în viață, nimic nu era garantat, nici bogăția, nici sănătatea. La finalul zilei, trebuia să te lași să cazi, și cel mai bun loc unde puteai ateriza era în brațele unui bărbat.”

„Se uită la Lizzie și o văzu concentrată asupra lui, nu asupra cărților, ca și cum ar fi așteptat ca el să se uite în direcția ei. Și, când șopti un „Te iubesc“, nu putu decât să îi zâmbească și să se mire că, pentru un bărbat care crescuse cu o avere impresionantă, femeia pe care o alesese era cea care îi tot reamintea că banii nu contau.
Posesiunile materiale nu erau lucrul suprem. Mașina pe care o conduceai, casa în care trăiai și hainele pe care le purtai nu erau nimic decât cuvinte. Nu reprezentau comunicarea adevărată, cea care conta, ci erau simple conexiuni, importante, dar nu capitale.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul PĂCATE ASCUNSE de J.R. Ward, de vineri, 20.03.2020, la punctele de difuzare a presei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei J.R. Ward pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2020

Spune-ți părerea!