Delicatese Literare
Prezentari carti

Păcate nerostite, de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Păcate nerostite

(Unspeakable – 1998)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

An apariție: 2022

Nr. pagini: 448

Traducător: Raluca Conțiu

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare. Carierea de scriitoare a Sandrei Brown a început în 1981 și de atunci a publicat peste șaptezeci de romane.

Printre numeroase distincții literare primite se numără Texas Medal of Arts, în 2007, și Premiul pentru întreaga carieră oferit de Asociația scriitorilor americani de romane de dragoste.

Sandrei Brown i s-a acordat titlul onorific de Doctor of Humane Letters de către Texas Christian University. A fost numită Thriller Master în 2008, titlu acordat de International Thriller Writer’s Association.

Carl Herbold este un psihopat care tocmai a evadat din penitenciarul unde ispășește o închisoare pe viață. Vrând să se răzbune, se întoarce în Texas, la ferma unde trăiește Anna Corbett, văduvă de curând și surdă din naștere, împreună cu fiul ei. Jack Sawyer a venit să se angajeze la ferma Annei, sperând să-i protejeze pe femeia nevinovată și pe fiul ei de furia lui Herbold. Are nevoie de o a doua șansă în viață și de atingerea vindecătoare a iubirii.

Carl Herbold este un psihopat care ucide cu sânge-rece ori de câte ori asta este în avantajul lui. Acum, folosindu-se de un prizonier retardat mintal și de fratele lui, aflat în libertate, reușește să evadeze din închisoare și este hotărât să se răzbune pe toți cei pe care îi consideră responsabili pentru soarta lui. Prin urmare, se îndreaptă spre locul în care a început totul ‒ districtul Blewer, din Texas…

Născută surdă și rămasă văduvă, Anna Corbett se străduiește din răsputeri să păstreze și să îngrijească ferma care îi revine prin naștere fiului ei, David, fără să aibă habar că este prinsă în planul îngrozitor de răzbunare al celor doi frați Herbold ‒ care sunt dornici să distrugă tot ce prețuiește tatăl lor vitreg, adică socrul Annei ‒ sau că autoizolarea pe care și-a impus-o după moartea soțului este pe cale să se spulbere…

Rătăcitorul Jack Sawyer ajunge la ferma Corbett căutând de lucru, sperând să îi poată proteja pe inocenta femeie și pe fiul ei de furia lui Herbold. Însă, oricât ar fi fugit în viața lui și oricât s-ar fi ascuns, Jack nu poate scăpa de secretele care îl urmăresc ‒ sau de ziua în care va trebui să recunoască propriile păcate rămase nerostite vreme de ani întregi.

„Suspansul este la cote maxime în romanul Sandrei Brown – la fel și profunzimea trăirilor.” – Dallas Morning News

Azi 21.01.2021, un nou volum semnat de regina genului romantic suspans: PĂCATE NEROSTITE, disponibil la chioșcurile din toată țara, la prețul de 15,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

One Comment

Spune-ți părerea!