Delicatese Literare
Prezentari carti

Păcate pentru un sfânt – seria Fiii păcatului de Kate Moore, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Păcate pentru un sfânt

(To Tempt a Saint – 2010)

Kate Moore

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Păcate pentru un sfânt (To Tempt a Saint – 2010)
  2. Salvarea unei diavolițe (To Save the Devil – 2010) – prezentare
  3. Seducerea unui înger (To Seduce an Angel – 2011) – prezentare
Deși a fost făcut cavaler după ce a salvat viața prințului regent, Sir Alexander Jones nu va fi niciodată acceptat cu adevărat de înalta societate. Dar dacă vrea să-și găsească fratele dispărut, Xander trebuie mai întâi să cucerească o moștenitoare dispusă să-l accepte – și să obțină astfel fondurile de care are nevoie ca să scotocească prin cele mai întunecate cotloane ale Londrei.
Deposedată de moștenirea la care avea dreptul de mașinațiile unui unchi lipsit de scrupule, Cleo Spencer trăiește la o fermă din alocația neîndestulătoare din care trebuie să-l întrețină și pe fratele ei. Însă încheierea unei căsătorii ar schimba cu totul situația, căci Cleo ar avea astfel acces la banii ce i se cuvin. Încheierea unui târg cu Xander este șansa de care amândoi au nevoie, mai ales că Xander o asigură că pot ieși cu bine din această situație. Dar cum va putea Xander să lase neprihănită o mireasă precum Cleo – când ea e o femeie în stare să facă și un sfânt să se gândească la păcate?
Citate:
„– Complici foarte mult lucrurile.
Vocea lui era joasă și răgușită și o făcu să se înfioare peste tot.
– Ce lucruri?
Propria voce scăzuse la un nivel pe care nu-l recunoștea.
El o apucă de bărbie și îi înclină faţa spre a lui.
– Onoarea.
Buzele lui le atinseră pe ale ei.
– Răbdarea.
O înceată atingere a gurii lui pe a ei făcu buzele lor să se prindă și să se lipească.
– Judecata.
O sărută cu totul.”
„Putea s-o zdrobească dacă ar fi vrut. Putea s-o sărute până când se topea și ceda și se pierdea pe sine în faţa lui, până când n-ar fi avut scăpare. Enigma era că cineva atât de fragil putea să stârnească în el o astfel de dorinţă ce să-i ameninţe planul raţional, căutarea disperată și chiar și măreţele lui ambiţii.
Îi apropie faţa de a lui. În seara asta o dorea, doar pe ea, doar această clipă.”
„Amândoi erau acum doar niște umbre, dar lui i se păru că vede încă lumină în ochii ei verzi. O sărută încet și adânc, un sărut ce să schimbe toată violenţa și spaima torentului de dedesubt cu iubirea lui nerostită.”
Kate Moore este autoarea a 17 romane, nominalizate pentru premii prestigioase ale genului, cum ar fi Golden Heart, Book Buyers Best Award și RITA.
Veți citi întrega poveste în PĂCATE PENTRU UN SFÂNT de Kate Moore, în traducerea doamnei Cristina Radu – disponibilă de sâmbătă 18.05.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste mai 2019

Colecția Iubiri de poveste iunie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *