Delicatese Literare
Prezentari carti

Păcatele inocenților de Nora Roberts, Editura Litera/ Lira, Colecția Cărți Romantice

Păcatele inocenților

(Carnal Innocence1991)

Nora Roberts

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: nov. 2021

Nr. pagini: 576

Traducerea: Daniela Truția

NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distinsă cu cele mai multe premii RITA – peste 20.

În orășelul Innocence, un criminal violent începe să le ia viața celor mai frumoase tinere. Violonista Caroline Waverly se întoarce în orașul copilăriei fără a ști nimic despre asta, căutând să-și găsească liniștea. Apoi îl cunoaște pe fermecătorul Tucker, care însă e suspectat de crimele din oraș. În micul orășel Innocence din Mississippi, zilele sunt lungi, nopțile, parfumate, iar secretele – greu de păstrat. Dar când un criminal începe să ia viețile celor mai atrăgătoare femei din oraș, localnicii sunt obligați să se întrebe dacă vinovatul este un străin care pândește în apropiere… sau cineva care trăiește de ani întregi printre ei.

Violonista de faimă internațională Caroline Waverly revine după mulți ani în Innocence, în dorința de a reînnoda legătura cu trecutul și de a-și regăsi liniștea și rădăcinile. Însă orășelul mai are ceva să-i ofere: pe Tucker Longstreet, un bărbat care îi trezește toate simțurile.

Chipeș, fermecător și bogat, Tucker este foarte conștient că reprezintă o partidă, însă preferă poveștile de dragoste scurte și superficiale. O singură privire aruncată lui Caroline, și Tucker își dă seama că nu a mai cunoscut o asemenea femeie. Caroline este hotărâtă să îi respingă avansurile, dar dorința neașteptată care o cuprinde în preajma lui face ca decizia să fie aproape imposibilă.
Însă pentru Caroline există o piedică mult mai mare în calea noii povești de dragoste – Tucker devine principalul suspect în seria de crime care zguduie existența pașnică a orășelului.

Veți citi întreaga poveste în romanul PĂCATELE INOCENȚILOR de Nora Roberts. De vineri 12.11.2021 la chioșcurile din toată țara!

„Mai întâi buzele lui se plimbară pe tâmplele ei, peste pleoapele închise, pe obraji. Era prea blând din fire ca să dea atenție dorinței care începea să crească în el, îndemnându‑l să se grăbească și să ia ce poftea. În schimb, se concentră asupra primului ei fior, asupra felului în care trupul ei se destindea, sprijinindu‑se de al lui, iar răsuflarea ei devenea mai precipitată pe măsură ce își apropia buzele de ale ei.
Era plăcut, atât de plăcut să simtă trupul de femeie relaxându‑se încet, să‑i audă răsuflarea din ce în ce mai iute, să‑i simtă parfumul împletit cu mirosul apei, să vadă cum umbrele lor se contopeau în acel sărut.“
„Era subțire și zveltă, cu pielea palidă și catifelată. Și chiar dacă nu era o femeie oarecare, adică pur și simplu altă femeie, își înfrână acele gânduri tulburătoare și luă ce i se oferea.
Ea se lăsă înfierbântată de dorință, fără să se mai gândească la nimic, însetată de dorința lui ca o femeie lihnită care devorează o coajă de pâine. Acum era doar un trup căutând plăcere de la altul.“
„Tucker vedea că mângâierile o linișteau și în același timp o stârneau. Simțea lupta dintre dorință și îndoială care se dădea în ea. Vedea aceeași luptă și pe chipul ei.
Stăpânindu‑și dorința, o seducea cu răbdare, chiar cu compasiune. Cu sărutări lungi și ațâțătoare, cu mângâieri prelungi și languroase. În timp ce trupul ei se topea lipit de al lui și buzele ei îi murmurau numele, își dădu seama că, de fapt, nu‑și reținea dorința. Și că exact asta își dorea și el.“

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe litera.roelefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *