Delicatese Literare
Prezentari carti

Pacatele unui crai de Anna Harrington, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Pacatele unui crai (When the Scoundrel Sins

Anna Harrington

Editura Litera

Colectia Iubiri de Poveste

  1. În brațele altei iubiri (If the Duke Demands – 2017) – prezentare

  2. Păcatele unui crai (When the Scoundrel Sins – 2017)

  3. Pețitorul (As the Devil Dares – 2018) – prezentare

Annabelle Greene are nevoie de un soț – și cât mai repede
cu putință. Pentru a putea moșteni singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată, trebuie să se căsătorească până la împlinirea vârstei de 25 de ani.
Dar găsirea unui pretendent potrivit este aproape imposibilă, căci Quinton Carlisle, un aventurier cu reputație de vânător de inimi, a sedus-o chiar în seara balului ei de debut, pe vremea când era o tânără naivă de doar 18 ani.
Acum, cu reputația distrusă, Annabelle are o singură soluție
pentru a intra în posesia castelului Glenarvon: îi cere ajutorul celui care a compromis-o, însuși Quinton Carlisle.
Când se reîntâlnesc după șase ani, el este impresionat de transformarea lui Belle – fata timidă care stătea mereu cu nasul în cărți a devenit o tânără de-a dreptul fermecătoare.
Quinton consideră că ideea de a se căsători pentru a-și îndrepta greșelile trecutului este șocantă, dar în același timp extrem de tentantă.
Păcat că mariajul, de conveniență sau nu, este ultimul lucru pe care și-l dorește. El o va ajuta pe Belle să-și găsească un soț, după care își va continua viața ușoară și fără responsabilități. Însă atracția nesăbuită pentru fermecătoarea moștenitoare s-ar putea să aibă un preț pe care nu s-ar fi gândit să îl plătească vreodată – cel al libertății lui mult-iubite.
„– Între noi au existat tot felul de lucruri, Belle, recunoscu Quinn pe o voce baritonală, care o răscoli ca o ploaie caldă de vară. Dar nu am fost niciodată prieteni.
Mintea ei fu invadată de amintirea sărutului de sub bolta de trandafiri, de robustețea trupului lui lipit de al ei, de moliciunea surprinzătoare a buzelor lui calde… O năpădi un nou val de fierbințeală.”
„Annabelle Greene era contradictorie prin definiție, fascinând şi frustrând în acelaşi timp. Femeia frumoasă de la exterior era o pisică sălbatică în interior, o femeie inteligentă şi iute, care ştia absolut totul, mai puțin efectul pe care îl avea asupra bărbaților. Îl scotea din minți şi îl intriga, îl provoca în continuare să o necăjească şi să o tachineze ca pe un copil, iar bărbatul în care se transformase să poată vedea focul pătimaş din ea. Cum era posibil ca aceeaşi femeie să îl facă să o ia în brațe, dar şi să-şi dorească să fie la un ocean distanță de ea?”
„– O să-ți distrugi reputația.
Nu mai conta. Luase o decizie. Seara aceea avea să fie prima şi singura dată când se dăruia unui bărbat.
Se aplecă spre el şi îi captură gura, încercând să îl convingă de toate aceste lucruri. Îşi puse toată pasiunea în acel sărut, singurul care conta pentru iubirea copleşitoare pe care o simțea pentru el.”
Veți citi întreaga poveste în romanul PĂCATELE UNUI CRAI de Anna Harrington – apariție sâmbătă 24.03.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

Cărțile autoarei Anna Harrington pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netemag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *