Delicatese Literare
Prezentari carti

Pachet Dulci plăceri – seria Big Rock de Lauren Blakely, Editura Midnight Books

Lauren Blakely – autoare de bestsellere #1 New York Times, Wall Street Journal, Audible Bestselling author, a scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute. Succesul răsunător pe scenele literare se datorează stilului contemporan de a crea povești de dragoste complete, spumoase, romantice și amuzante, dar în aceeași măsură sexy, incredibil de ușor de vizualizat și pline de pasiune. A scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute.

Una dintre cele mai populare serii contemporane pentru amatorii romanelor de dragoste, seria Inelul cu diamant (Big Rock) a reginei literaturii romance, Lauren Blakely continuă cu noi idile fierbinți, personaje cărora nu le reziști, momente de plăcere decadentă și momente autentice de climax literar.

                    0.5. A Little Big Rock – 2018

1. Inelul cu diamant – Editura Trei / Editura Midnight Books – Big Rock – 2016 – recenzie

2. Mister O – Editura Trei / Editura Midnight Books – Mister O – 2016 – recenzie

3. Marele DA – Editura Midnight Books – Well Hung – 2016 – recenzie

4. Pachetul complet – Editura Midnight Books – Full Package – 2017

5. Plăceri vinovate – Editura Midnight Books – Joy Ride – 2017

6. Tare ca piatra – Editura Midnight Books – Hard Wood – 2017

6.5. Pețitoarea – Editura Midnight Books – Stud Finder – 2017

„Cărțile astea ar trebui să vină cu eticheta „Satisfacție garantată”, pentru că nu există o singură propoziție care să nu-mi placă la nebunie din aceste povești! Lauren Blakely are un umor care stârnește hohote de râs, precum și o poveste de dragoste care este înduioșător de dulce, cât și delicios de murdară.” – YVETTE de la Nose Stuck in a Book

Pachetul complet

Bună, eu sunt Chase. Sunt medic la urgențe. Dar și în timpul meu liber, tratez tot felul de urgente. Ca de exemplu, foamea ta de senzații intense.

Misiunea mea e să-i ajut pe cei aflați în nevoie, iar când îmi șoptești în miezul nopții că ai nevoie de mine, sunt mai mult decât încântat să-ți ofer mai mult decât ți-ai imaginat că poți primi. În astfel de momente, n-am nevoie de stetoscop să-ți ascult inima.

Dar am și eu o nevoie urgentă. Caut o locuință. Iar singurul om care mă poate ajuta e prietena mea cea mai bună, Josie. Josie e superbă, e loială și amuzantă. E cofetăreasă. Dar adevăratele ei dulciuri nu se află în vitrină.

Iată o situație dificilă. Presimt c-o să-mi lase gura apă în fiecare zi...

„Cartea asta are totul: umor, romantism, anxietate, dramă și prăjituri. Da, am zis prăjituri. Aceste deserturi delicioase sunt parte a poveștii, întocmai ca prietenia minunată, inima zdrobită și chimia incendiară, irezistibilă.”The Book Hookup

 

Plăceri vinovate

Eu sunt Max și mă pricep la două lucruri. În primul rând, la mașini. Îmi place să le pătrund sub capotă, să le fac motorul să vibreze și să mă asigur că toate componentele sunt așa cum trebuie. Să prevenim supraîncălzirea, nu-i așa?

Pe de altă parte, îmi plac femeile supraîncălzite, care îmi țipă numele ca și cum ar fi ultimul cuvânt pe care și-l pot aminti, când se încolăcesc în jurul meu și accelerează până la paroxism.

Dar cel mai mult îmi place Ea: singura femeie care mi-a scăpat. Cel mai bun mecanic pe care-l cunosc. Și lucrează pentru concurență. E cazul să îmi pun centura de siguranță, altfel, risc să mă accidentez fatal...

„Dacă ar trebui să pariez pe o autoare care să livreze constant o poveste de dragoste FANTASTICĂ, iar și iar, mi-aș pune toți banii pe Lauren Blakely. Ea scrie comedii de dragoste minunate de fiecare dată – irezistibile, amuzante și mereu originale. Sunt pasionată.”Harlequin Junkie

Tare ca piatra

Salut, eu sunt Patrick și sunt ghid turistic. Îmi place să te plimb pe tărâmuri pe care n-ai bănuit că le poți explora. E ceva irezistibil în forța viscerală a naturii, în energia primară a pădurilor dese, care ascund mistere fascinante. Nopțile sub cerul liber sunt specialitatea mea. Știu să te ridic până la stele.

Acum, însă, sunt pe un traseu periculos. Mia e o clientă importantă. E sora celui mai bun prieten al meu. E o femeie complicată, care a lăsat în urmă multe inimi zdrobite. Totodată, e fata pe care o iubesc în secret de când am văzut-o prima oară.

Cum va decurge această călătorie cu cod roșu de furtună emoțională și prognoză de descărcări electrice răvășitoare?

„Patrick e un narator adorabil. Are o viziune excelentă asupra vieții. Mi-a plăcut faptul că nu e un aventurier care a fost târât într-o relație. Faptul că știa că a întâlnit o persoană specială în Mia, înainte să inițieze o relație romantică mi-a plăcut mult. Am adorat maturitatea acestui comportament.”A Novel Glimpse

Pețitoarea

Mă cheamă Evie și mă pricep să combin orice. Ținute elegante. Culori. Mâncăruri. Băuturi. Oameni care caută iubirea.

Iar combinațiile mele funcționează de minune. Pentru că sunt o expertă a iubirii și detectez șansa iubirii, înainte ca viitoarea pereche să-și dea seama de ceea ce-i așteaptă.

Într-o zi, însă, la rugămintea unei prietene, accept să lucrez la un caz mai dificil.

Dylan e multimilionar. E atrăgător de-ți sucește mințile. Dar e de o bună credință absolută și de o naivitate care ar fi adorabilă, dacă nu ar fi atât de periculoasă.

Când îl cunosc, descopăr că are ochi frumoși. Urmează o conversație inteligentă. Apoi, privirea îmi alunecă magnetic spre sud. Și îmi pierd șirul cuvintelor.

Și totuși, Dylan e un client. Conduita profesională îmi spune să păstrez distanța.

Dar corpul meu are alte idei...

„M-a cucerit chimia subtilă de la început, care s-a accentuat treptat în timp ce Evie și Dylan discutau, apoi s-a transformat în pasiune dezlănțuită. Dacă îți cauți un roman contemporan relaxant cu momente de umor, glumițe adorabile și un strop de ironie, vei savura Pețitoarea.” – Caffeinated Book Reviewer.

Puteți achiziționa Pachetul Dulci plăceri sau toate cărțile din Seria Big Rock de Lauren Blakely la prețuri speciale pe bookzone.ro

Cărțile autoarei Lauren Blakely pot fi comandate din librăriile on-line bookzone.ro, librarie.netlibris.ro, elefant.ro, librex.rocartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți Editura Midnight Books

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *