Delicatese Literare
Prezentari carti

Pact cu ducesa de Tessa Dare, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Pact cu ducesa

(The Duchess Deal – 2017)

Tessa Dare

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Pact cu ducesa (The Duchess Deal – 2017)
  2. Jocul de-a guvernanta (The Governess Game– 2018)prezentare
  3. The Wallflower Wager – 2019
După întoarcerea din război, ducele de Ashbury le-a băgat frica în oase nelegiuiților Londrei. Însă acum a mai apărut ceva de care trebuie să se ocupe: să își asigure un moștenitor. Ceea ce înseamnă că are nevoie de o soție. Când Emma Gladstone, fiică de vicar, ajunsă croitoreasă, apare în casa lui pretinzând banii pentru rochia de mireasă a fostei lui logodnice, el se hotărăște pe loc că este numai bună să-i ofere un copil.
Condițiile pe care le pune sunt cât se poate de clare: vor fi soț și soție doar noaptea, fără sărutări și la adăpostul întunericului; fără întrebări despre cicatricile lăsate de război și, cel mai important, odată ce ea rămâne însărcinată, relația lor ia sfârșit.
Însă Emma nu e genul de femeie care se lasă ușor sedusă, așa că vine și ea cu propriile reguli: vor cina împreună în fiecare seară, timp în care vor sta de vorbă și se vor putea tachina după bunul-plac.
Însă ceea ce îi ia pe amândoi prin surprindere e faptul că, odată ce ea reușește să-l descopere pe bărbatul care se ascunde în spatele cicatricilor, nimic nu mai poate sta în calea iubirii.
„Acum, când se uita la el, vedea pur și simplu un bărbat. Unul cu doi ochi albaștri captivanţi și cu o inimă ascunsă bătând într-un ritm puternic, sfidător.
Un bărbat cu nevoi. Dorinţe.
Un bărbat care o apucase de mână cu o zi în urmă și care acum…
Și care acum dădea toate semnele că voia să o sărute.”
„Spațiul dintre trupul ei și al lui și fiecare emoţie pe care o lăsa vitejește să i se vadă pe chip. Chiar înainte de a se cufunda în întuneric, Ash își lipi gura de a ei într-un sărut disperat. Apoi, forţa tunetului explodă prin el, sfâșiindu-l într-o mie de bucăţi, care ajunseră până la ea, zdrobind armura care îi proteja cicatricile.
Soarta lui fusese pecetluită.
Da, era a lui. Dar și el începuse să fie al ei. Și, oricât de mult ar fi sărutat-o, nu avea să mai fie niciodată întreg.”
„De fiecare dată când îi era frig, el era gata să o încălzească. Nu cunoscuse niciodată o astfel de grijă din partea unui bărbat. Nu conta că venea din partea unui bărbat cu chip de demon.
Îl iubea.
Îl iubea, îl iubea, îl iubea, îl iubea.
Cuvintele acelea se auziră cu ecou în mintea ei, în sufletul ei. Îi era din ce în ce mai greu să tragă aer în piept, probabil din cauza leșinului de mai devreme. Se agăţă de el, de parcă el avea să fie salvarea ei ‒ dar el era pericolul. Era pierdută. Era învinsă de el ‒ și un străin pentru ea însăși.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN PACT CU DUCESA de Tessa Dare, primul volum al seriei „O fată și un duce“ – disponibil de sâmbătă 16.02.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste februarie 2019

Colecția Iubiri de poveste martie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Tessa Dare pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Tessa Dare

One Comment

Spune-ți părerea!