Pactul de Elle Kennedy, Editura Epica, Colecția EpicLove

1

Pactul

(The Deal – 2015)

Elle Kennedy

Editura Epica

Colecția EpicLove

Nr. de pagini: 464

An apariție: 2020

1. Pactul – The Deal – 2015
2. The Mistake – 2015
3. The Score – 2016
4. The Goal – 2016
Ea e pe cale să încheie un pact cu băiatul cel rău…
În sfârșit, Hannah Wells a găsit pe cineva de care se simte atrasă. Deși de obicei e sigură pe sine, la capitolul sex și seducție are multe probleme, provocate de un incident dureros din trecutul ei. Dacă vrea cu adevărat să atragă atenția tânărului pe care îl place, Hannah va trebui să își învingă nesiguranța și să îl facă să o observe… chiar dacă asta înseamnă să îl mediteze pe căpitanul echipei de hochei a universității — un tip enervant și încrezut —, în schimbul unei întâlniri aranjate. … și va fi o experiență amețitoare.
Cea mai arzătoare dorință a lui Garrett Graham este să joace hochei în liga profesioniștilor, după ce termină facultatea. Dar o notă catastrofală obținută la un examen amenință să zădărnicească visul pentru care a muncit atât de mult. Prin urmare, dacă pentru a-și asigura locul în echipă trebuie să ajute o fată să stârnească gelozia altuia, nimic nu îi va sta în cale. Însă un sărut neașteptat duce la cea mai nebunească partidă de sex din viața lor. Acum trebuie să o convingă pe Hannah că pe el îl dorește.

Cărțile autoarei Elle Kennedy se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrariadelfin.ro, librex.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

 

About Author

Un comentariu

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: