Delicatese Literare
Prezentari carti

Pactul tăcerii de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Pactul tăcerii

(Thick as Thieves – 2020)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

An apariție: 2021

Nr. pagini: 384

Traducător: Andreea Șeler

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

În noaptea de dinaintea Paștelui, patru persoane aparent fără nici o legătură comit ceea ce păruse a fi jaful perfect, fugind de la fața locului cu o jumătate de milion de dolari. Și totuși, până dimineață, planul lor fusese făcut fărâme. Unul dintre ei era în spital. Un altul în închisoare. Unul la morgă. Iar cineva fugise cu prada.

Douăzeci de ani mai târziu, Arden Maxwell, fiica bărbatului care dispăruse în aceeași noapte – și despre care toți presupuneau că fugise cu prada, după ce-și omorâse complicele – se întoarce în casa familiei sale de lângă misteriosul lac Caddo, încercând să-și reclădească viața și să găsească răspunsuri pentru întrebările care au chinuit-o mereu.

În drumul ei către adevăr, ajunge să se alieze cu Ledge Burnet, un erou de război plin de secrete, care o provoacă, o salvează și o ispitește, conducând-o pe un traseu presărat cu pasiuni surprinzătoare, minciuni spulberate și lecții de dragoste.

Adevărul se dovedește a fi neașteptat și dureros, și, prin el, Arden devine atât catalizatorul dezvăluirilor, cât și al unui noi început.

„Un roman cu ritm alert, scene de acțiune pline de inventivitate și o poveste de dragoste fierbinte, care se dovedește, ca de fiecare dată, un câștigător.“ Publishers Weekly

Citate:

„Brian fu năucit de o revelație tulburătoare: era ultimul om de pe lumea asta pe care cineva, dotat chiar și cu o inteligență mediocră, l-ar alege drept complice pentru a fura chiar și un pachet de gumă de mestecat, cu atât mai puțin să scoată la capăt un jaf de mari proporții ca ăsta. Dincolo de asigurarea accesului în magazin și deschiderea seifului, ce alt rol mai avea? Mama lui ar fi spus: „Rolul de fraier, tontule!“
„Își curbă brațul pe după talia ei și o trase spre el în timp ce gurile li se căutau reciproc. Sărutul de noaptea trecută o uluise. Nu avusese timp să gândească, să reacționeze, înainte ca totul să se sfârșească. Cu toate acestea, deși fusese scurt, o zdruncinase, o lăsase fără suflare și irațional de excitată.
Pe tot parcursul zilei, se surprinse analizând acel sărut, spontaneitatea masculină care îl declanșase, înflăcărarea lui îndrăzneață și efectul erotic neașteptat pe care îl avusese asupra ei.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul PACTUL TĂCERII de Sandra Brown, publicat în premieră în România – disponibil de vineri, 20 august, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Spune-ți părerea!