Delicatese Literare
Prezentari carti

Pădurea stelelor ce pier de Kristin Harmel, Editura Litera Colecția Blue Moon

Pădurea stelelor ce pier

(The Forest of Vanishing Stars – 2021)

Kristin Harmel

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data apariție: martie 2020

Numar pagini :  400

Traducere:  Laura Bucătaru

Kristin Harmel, autoarea bestsellerurilor Ultima geană de lumină și Cartea copiilor pierduți revine cu o poveste impresionantă despre o tânără care își folosește cunoștințele legate de viața în sălbăticie pentru a ajuta refugiații evrei să scape de naziști – până când se vede amenințată de un secret din trecutul ei.

După ce a fost furată de la o familie germană bogată și crescută în sălbăticia neiertătoare a Europei de Est, o tânără se trezește singură în 1941, după ce femeia care a răpit-o moare.

Existența ei solitară este însă întreruptă atunci când dă din întâmplare peste un grup de evrei care fug de teroarea nazistă.

Uimită să afle ce se întâmplă în lume, ea promite să învețe grupul tot ce poate despre supraviețuirea în pădure - și, la rândul lor, ei o învață câteva lecții surprinzătoare despre cum să-și deschidă inima după ani de izolare.

Dar când este trădată și evadează într-un sat ocupat de nemți, trecutul și prezentul ei se întâlnesc într-o confruntare șocantă, care i-ar putea schimba cu totul cursul vieții.

Inspirat de povești adevărate incredibile de supraviețuire împotriva unor piedici aproape de netrecut și plin de elementele călătoriei în sălbăticie, care au făcut din Acolo unde cântă racii un fenomen mondial, Pădurea stelelor ce pier este un roman sfâșietor și plin de suspans.

PĂDUREA STELELOR CE PIER – din 30.03.2022 la chioșcuri, la prețul de 49,90 lei.

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon ordonate după autor si serii

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *