Palatul de hârtie de Erin Watt, Editura Trei

5

Palatul de hârtie

Erin Watt

Editura Trei

Anul apariţiei: 2018
Nr. de pagini: 416
Titlul original: Twisted Palace

Traducere de: Deniz Otay

Genul: Young-adult
Seria Familia Royal
1. Prințesa de hârtie – Editura Trei – Paper Princess – 2016 – recenzie
2. Prinţul de hârtie – Editura Trei – Broken Prince – 2017- recenzie
3. Palatul de hârtie – Twisted Palace – 2016
4. Fallen Heir – 2017
5. Cracked Kingdom – 2018
Erin Watt este pseudonimul cu care semnează două autoare de succes unite de o pasiune comună: aceea pentru cărțile bune și dependența de scris. De asemenea, pun mare preț pe creativitate și imaginație. Ce iubesc cel mai mult (în afară de familie și animăluțele lor de companie, desigur)? Să vină cu tot felul de idei amuzante și uneori trăsnite.
De ce se tem cel mai tare? Să nu se despartă.
La Editura Trei au apărut primele două volume ale seriei, Prințesa de hârtie (bestseller New York Times și finalist Goodreads Choice 2016) și Prințul de hârtie.
Ella Harper a ținut piept tuturor greutăților pe care viața i le-a scos în cale. E puternică, perseverentă și dornică să facă tot ce-i stă în putință ca să-i apere pe cei pe care îi iubește. Însă provocarea de a-și cunoaște tatăl de mult dispărut și de a-l salva pe iubitul ei, a cărui viață este în pericol, s-ar putea să fie prea mult pentru Ella.
Reed Royal e un adolescent impulsiv, care își face deseori dreptate cu pumnii. Însă înclinația de a rezolva toate problemele prin violență se întoarce în cele din urmă împotriva lui – este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Dacă vrea să se salveze nu doar pe el, ci și pe iubita lui, va trebui să-și depășească trecutul chinuit și reputația pătată.
Nimeni nu crede că Ella poate supraviețui în familia Royal. Și toată lumea e sigură că Reed îi va distruge pe toți.
Și poate că așa va fi…

“Palatul de hârtie este al treilea capitol din captivanta poveste a familiei Royal. Cititorii vor fi încântați. Abia aștept următoarea carte a lui Erin Watt.” – Samantha Towle, autoare de bestselleruri New York Times

“Mărire, decădere și răzbunare. Povestea familiei Royal e o călătorie pasionantă, care te va ține cu sufletul la gură.” – S. L. Jennings, autoarea romanelor Dublă atracție și Pervertirea (ambele apărute la Editura Trei)

“Scrisul lui Erin Watt dă dependență. Dacă încă nu te-ai lăsat fascinată de familia Royal, ce mai aștepți?Meghan March, autoare de bestselleruri USA Today

Cărțile scrise de Erin Watt pot fi comandate de pe edituratrei.rolibris.rolibrarie.netcarturesti.ro, cartepedia.ro, elefant.ro

About Author

5 comentarii

  1. Mirela Barbalata on

    De abia astept sa o iau. Imi place enorm seria. Insa astept si o oferta . Poate mai scade pretul

Spune-ți părerea!