Delicatese Literare
Prezentari carti

Până când moartea ne va despărți de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Până când moartea ne va desparți 

(‘Til Death Do Us Part – 2016)

Amanda Quick

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

În Londra victoriană, Calista Langley are o agenție care facilitează întâlniri între doamne și domni respectabili care, din diverse motive, nu și­-au găsit încă un partener de viață. Însă, din senin, un individ periculos și obsedat a început să îi trimită diverse mici cadouri sinistre. Toate gravate cu inițialele ei.
Disperată să găsească ajutor și temându-­se că poliția
nu ar fi de mare ajutor în acest caz, Calista își îndreaptă toate speranțele către Trent Hastings, un scriitor de romane polițiste care se bucură de mare succes. Gândindu-­se că domnișoara Langley urmărește să profite de sora lui, Eudora, care i­-a devenit clientă, Trent este inițial vizibil pornit împotriva Calistei, Cum trecutul i­-a lăsat urme vizibile – și fizice, și sufletești –, Trent a învățat să își țină emoțiile în frâu, chiar și când atracția irezistibilă pe care o simte față de Calista îi cam zdruncină toate mijloacele de apărare.
În vreme ce Trent și Calista cercetează dosarele potențialilor clienți ai Calistei pe care aceasta i­-a respins, în speranța de a identifica astfel persoana care i­-a pus gând rău, devine tot mai limpede că doar moartea ei îl va mulțumi pe cel care o urmărește…
„– Nu eşti primul bărbat care se căsătoreşte pentru bani şi apoi se pomeneşte nemulţumit de târgul pe care l-a făcut. Majoritatea soţilor aflaţi în situaţia ta ar încerca să găsească o cale de a coexista cu soţia lor. La urma urmei, e ceva destul de obişnuit pentru cuplurile din înalta societate să ducă vieţi separate.”
„Îi răspundea la sărut cu toată nesiguranţa unei femei care tânjea după pasiune, dar nu îndrăznea să aibă încredere într-o emoţie atât de puternic. Înţelegea şi el amestecul acela volatil de senzaţii. Şi faptul că ştia că era la fel de prudentă ca el îi conferea încredere în sine, aşa cum nu ar fi putut să o facă nimic altceva.”
„Tocmai voia să deschidă capacul cutiei, când apăru un bărbat în oglindă. Ţinea un pistol în mână. Dădu să fugă, instinctiv, şi deschise gura ca să ţipe să-l avertizeze pe Trent, dar străinul o prinse înainte să apuce să rostească chiar şi un singur sunet. Îşi lipi o mână mare peste buzele ei şi o trase în spate cu forţă, lipind-o de pieptul lui. Ochii lui îi întâlniră pe ai ei în oglindă, şi înţelese că ar putea-o ucide într-o clipă.”
„-Mă căsătoresc cu tine, dar, te rog, nu spune că mă vei iubi până când moartea ne va despărţi. Eşti scriitor, domnule. Găseşte alte cuvinte mai potrivite pentru ocazia asta.
Trent zâmbi uşor, îi luă mâna într-a lui şi o trase în braţele sale.
– Voiam să spun că o să te iubesc până la sfârşitul timpului. Întotdeauna şi pentru vecie.”
PÂNĂ CÂND MOARTEA NE VA DESPĂRȚI – un nou roman plin de suspans marca Amanda Quick – apariție vineri 26.05.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *