Delicatese Literare
Prezentari carti

Până în iad și înapoi – seria Regii Bourbon de J.R. Ward, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Până în iad și înapoi

(Devil’s Cut – 2017)

J.R. Ward

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Volumul al doilea al seriei „Regii burbonului“, după DINASTIA, publicat în luna noiembrie.
Aparenta sinucidere a tatălui lor începe să semene cu o crimă și fiecare dintre fiii lui poate fi considerat suspect. Minciuni, secrete, dar și iubire, într-o poveste palpitantă.

1. Dinastia – The Bourbon Kings – 2015 – recenzie
2. Păcate ascunse – The Angels’ Share – 2016
3. Până-n iad și înapoi – Devil’s Cut – 2017

Lane Baldwine era sigur că toată viața va rămâne un play-boy, mereu în umbra fratelui mai mare, Edward. Dar când acesta mărturisește că el este cel care l-a omorât pe tatăl lor și este arestat, Lane este forțat să devină noul cap al familiei și al companiei. Convins însă că Edward și-a asumat vina pentru a acoperi pe cineva, Lane, împreună cu iubita lui, Lizzie King, pornesc pe urmele criminalului – doar ca să descopere un secret șocant care schimbă cu totul lucrurile.

Aflat în închisoare acum, Edward deplânge nu numai destrămarea familiei sau pierderea libertății… ci și pe femeia pe care a lăsat-o în urmă. Dragostea vieții lui, Sutton Smythe, este singura de care i-a păsat vreodată, dar totodată este și președinta celui mai mare competitor al Bradford Bourbon Company, și orice relație între ei este imposibilă.

În vreme ce Lane se grăbește să descâlcească ițele afacerilor oneroase făcute de tatăl lui și să salveze compania, iar Sutton este atrasă irezistibil de Edward, cu toate că soarta pare să le stea împotrivă, viețile tuturor de la Easterly se schimbă irevocabil. Pentru unii, în bine; pentru alții, poate fi o tragedie inimaginabilă. Un singur lucru este sigur: dragostea poate supraviețui oricăror încercări – chiar și în fața crimei.

Citate:

„Toate celelalte femei îl implorau să rămână. Gin? Îl provoca să țină pasul.
Și oh, Dumnezeule, buzele ei erau exact cum și le amintea și exact cum nu le uita niciodată, moi și cumva neînduplecate. O sărută așa de profund și de lung, încât fu nevoit să se desprindă pentru a respira.
– De ce mereu când mă săruți ai gustul burbonului meu? șopti ea.
– Pentru că de obicei suntem beți și eu am un gust impecabil.”
„– Cred că ar trebui să ne întoarcem în pat, murmură el ascultând cum scârțâia casa. Adică, este destul de stupid să stăm întinși aici în hol pe covor. Mai ales că avem acel pat frumos, mult mai acceptabil din punct de vedere social la doar câțiva metri distanță. Deși, bine, ar trebui să deschidem ușa pentru a ajunge la el și asta ar necesita multă energie.
– Sau am putea să nu ne pese și să stăm aici. Cui îi pasă?
– Te iubesc. Când ea râse, el simți tensiunea dintre ei pentru că acum lipsea. Mă bucur că ești aici cu mine.”
„– Nu mă mai pot preface, zise el în părul ei. Nu mai vreau. Există un milion de motive ca tu să te urci în mașină și să mă lași chiar acum și să nu te uiți niciodată în urmă. Există așa de multe locuri mai bune în care să fii și oameni mai buni cu care să fii… dar sunt egoist. Și obosit. Și la dracu’ cu mândria mea. Te iubesc și, dacă
mă vrei, sunt al tău – și dacă nu mă vrei… Sutton se dădu înapoi.
– Taci din gură, Baldwine, și sărută-mă!
Edward îi cuprinse chipul perfect în mâini și își înclină capul într-o parte. Lipindu-și gura de a ei, o sărută așa de îndelung și așa apăsat, încât începu să simtă arsura sufocării în plămâni. Dar nu-i păsă. Așteptase o viață să recunoască ce simțise de așa de mult timp, așa că ceva așa de irelevant precum oxigenul nu conta pentru el.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul PÂNĂ ÎN IAD ȘI ÎNAPOI de J.R. Ward, ultimul volum al trilogiei „Regii burbonului“ – disponibil de vineri 12.02.2021 la chioșcuri, la prețul de 13,99 lei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei J.R. Ward pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Spune-ți părerea!