Delicatese Literare
Prezentari carti

Până la sfârșit – seria Fluturi vol. 4 de Irina Binder, Editura For You

Până la sfârșit

Seria Fluturi vol. 4

Irina Binder

Editura For You

Nr. pagini: 496

Apariție: mai 2019

Până la sfârșit este nouă carte semnată de autoarea bestsellerelor: Fluturi, Insomnii și Străinul de lângă mine.
Irina Binder a scris până acum povești inspirate din fapte reale, sursă fiindu-i propria experiență (volumele Fluturi și romanul Insomnii). În Străinul de lângă mine, eroine sunt trei prietene, “de vârste diferite, cu povești diferite, demente, dar reale sută la sută” și este, de asemenea, inspirată din realitate, prezentând povești picante, fără cenzuri.
”Am scris cu sinceritate că și cum i-aș fi povestit totul celei mai bune prietene și confidențe. Am pus mult suflet în ea și nu m-am gândit nicio clipă la păreri, la judecați, la ce o să creadă lumea...” – Irina Binder
Descoperă nouă perspectiva a întâmplărilor petrecute în volumele Fluturi!
Un fenomen în România, seria Fluturi a dominat topurile vânzărilor ani la rând.
O serie despre iubire, iertare, despre ură și gelozie.
Acum ai șansă de a redescoperi povestea de iubire dintre Irina și Robert. Protagoniștii se confruntă cu tensiuni ireconciliabile și cu sentimente devastatoare. Știm trăirile Irinei, le-am simțit alături de ea, dar care este punctul de vedere al lui Robert?
Oare iubirea adevărată este imposibilă?
În romanul Până la sfârșit vei redescoperi pasiuni puternice și slăbiciuni profund umane.
Ce va birui? Fiorul iubirii unice și desăvârșite sau simțul datoriei față de cei dragi?
Ce este nou la Până la sfârșit?
Perspectiva unui personaj masculin, cea a lui Robert, fratele gelosului Matei.
Descoperă reacțiile și simțirile lui Robert, pentru a înțelege mai bine întreagă poveste de iubire.
Fragmente din carte:
„Dacă stau bine să mă gândesc, orice îmbrățișare ar putea fi ultima pe care o oferim sau ultima pe care o primim. N-avem nicio certitudine că vom revedea omul de care ne despărțim pentru câteva minute, ore, zile sau luni și că vom avea o altă ocazie să-l îmbrățișăm, să-i spunem cee ace simțim pentru el, să-I facem o bucurie. N-ar trebui să mai amânăm nimic. N-ar trebui să ne luăm rămas bun niciodată fără ca omul de care ne despărțim să știe cât îl iubim. N-ar trebui să lăsăm nici un om în urma noastră fără confirmarea că este prețuit și că este în siguranță în sufletul nostru. Și n-ar trebui să plecăm din lumea asta cu lucruri nespuse.”
”Oare cât timp din viața noastră suntem cu adevărat noi înșine și cât timp purtăm măști? Unii dintre noi trăiesc atât de mult cu măștile pe suflete, până când, într-o bună zi, ajung să se confunde cu ele și uită chiar și ei înșiși cine sunt cu adevărat”.

Cartea Până la sfârșit de Irina Binder se poate comanda pe libris.ro, librex.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți autori români

Recenzii și prezentări cărți Irina Binder

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *