Pana ne vom revedea de Renee Collins, Editura Leda

17

PÂNĂ NE VOM REVEDEA

pana-ne-vom-revedea-2

Renee Collins

Titlu original: Until We Meet Again
În colecția Leda Edge

 

Cluburi rurale şi petreceri în grădină. Ultimul lucru pe care și-l dorește Cassandra e să petreacă vacanța dinaintea ultimului an de liceu izolată într-un orășel plin de snobi din Massachusetts, pe țărmul oceanului.
Cass tânjește după dramatism și aventură, lucruri greu de găsit în acel loc, unde se simte prinsă ca într-o capcană. Dar când un străin încântător apare pe plaja privată a familiei ei, susținând că este proprietatea lui – și că sunt în anul 1925 -, Cass este atrasă într-un mister vechi de aproape o sută de ani.
În vreme ce caută răspunsuri în prezent, Cass descoperă un adevăr care pune viața lui Lawrence în pericol. Nu va mai conta din ce secol vine el, dacă nu va mai trăi până mâine. Disperată să-l salveze pe băiatul care înseamnă totul pentru ea, Cassandra trebuie să găsească o cale de a schimba istoria… sau să riște să-l piardă pe Lawrence pentru totdeauna.
Timpul s-a oprit în loc atunci când am citit această poveste, atât de frumoasă, încât mi-a tăiat răsuflarea. Nu voiam să se mai termine niciodată.” KASIE WEST

pana-ne-vom-revedea1

Poate fi comandata de pe site-ul Editurii Corint.

About Author

17 comentarii

    • O carte minunată, sensibilă de care te îndrăgostești de la primele pagini. Personajele sunt frumos conturate și trăiesc sublimul sentiment al dragostei care transcende peste veacuri. Iar finalul vă va aduce și câteva lacrimi….

Spune-ți părerea!