Delicatese Literare
Prezentari carti

Paradisul sălbatic de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Paradisul sălbatic

(Paradise Wild – 1981)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Corinne îl urăște pe Jared, cel care a ruinat-o, la fel de mult pe cât își dorește pasiunea sa senzuală. Iar Jared tânjește după Corinne, deși știe că ea îl va sili să o facă din nou să sufere. Dragostea lor, violentă și nesăbuită, fie îi va distruge, fie îi va face să trăiască la cote maxime nopțile din Hawaii.

Ochii fascinanți de un verde smarald ai fermecătoarei Corinne și frumusețea ei aparte îi fac pe bărbați să cadă la picioarele ei și să îi îndeplinească orice dorință. Ea este preferata lumii bune din Boston, o rebelă încăpățânată și hotărâtă, care știe ce vrea de la viață ‒ și de la viitorul soț ‒ și care nu se lasă cu ușurință pradă pasiunii.
Acum, a traversat jumătate de lume, până în Hawaii, pentru a-l distruge pe bărbatul care a compromis-o, a subjugat-o, a folosit-o, a luat-o de soție și imediat a părăsit-o, umilind-o în fața tuturor oamenilor care contau pentru ea ‒ și care, chiar mai rău, a lăsat-o cu un copil în pântec și cu o mare durere în suflet.
Corinne îl urăște pe Jared Burkett cu aceeași intensitate cu care trupul ei tânjește după pasiunea copleșitoare pe care acesta i-o poate oferi, iar Jared își dorește nespus să o aibă din nou, deși știe că s-ar ajunge iarăși la durere și la furie. Dragostea lor, atât de năvalnică și de necugetată, fie îi va distruge pe amândoi, fie îi va face să se abandoneze în mrejele nopților tropicale și îi va duce în paradis.

„El o ținu de braț până când ajunseră în fața ușii casei ei. Zorii se strecurau la orizont, dar Corinne se simțea trează de-a binelea.
– Te voi săruta, Corinne Barrows, spuse pe neașteptate Jared.
Înainte ca ea să apuce să reacționeze, o trase în brațele lui. Fu un sărut blând, dar categoric, iar Corinne nu avu puterea să se împotrivească preț de mai mult de o clipă.”

„Îi sărută ochii, obrajii și apoi buzele, cu blândețe. Își ridică ușurel capul, așteptând un semn din partea ei: un semn de ușurare, de mânie ‒ orice. Când ea își deschise ochii, aceștia fură lacuri verzi lucitoare care încă păreau să îl roage, dar într-un mod diferit. Și, pe neașteptate, propriii lui ochi se aprinseră din nou. Nu de mânie, ci de focul pasiunii.
Își coborî iarăși gura pe a ei, dar, de data aceasta, sărutul fu unul provocator, devorator. Nu se putea sătura de ea. Iar răspunsul ei fu pe măsură. Nu i se împotrivi. Era a lui în întregime.”

„Jared era crud fără să își dea seama, arogant și mult prea mândru. Dar nu așa fusese și ea cândva? Plătea cumva pentru păcatele ei? Păcate pe care le vedea în bărbatul pe care îl iubea?
Era încă șocată de acea revelație bruscă. Îl iubea pe Jared, dar dragostea aceea nu putea decât să o facă nefericită.”

Veți citi întreaga poveste în romanul PARADISUL SĂLBATIC de Johanna Lindsey, de luni, 12 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

 

Spune-ți părerea!