Delicatese Literare
Prezentari carti

Parfumul dulce al verii de Mary Ellen Taylor, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Parfumul dulce al verii

(Honeysuckle Season – 2020)

Mary Ellen Taylor

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Nr. pagini: 384

Traducerea: Simona Tatu

Tulburată în urma morții tatălui ei, a unei căsnicii eșuate și a câtorva pierderi de sarcină, Libby McKenzie se simte însingurată. Totuși, noua ei ocupație, aceea de fotograf de nunți, îi oferă o distragere de la profunda ei durere.

Atunci când e solicitată să fotografieze o nuntă care are loc la Woodmont, o moșie cu valoare istorică, Libby face cunoștință cu proprietara acesteia, Elaine Grant.

În dorința de a deschide Woodmont pentru public, Elaine l-a angajat pe tânărul Colton Reese, rămas văduv de curând, ca să ajute la munca de restaurare necesară, iar pe Libby a rugat-o să fotografieze întregul proces.

În timp ce stabilește noi relații și explorează sera năpădită de vegetație de la Woodmont, Libby găsește tăria de a cerceta actele rămase în biroul răposatului ei tată. Astfel, ea descoperă o scrisoare ce schimbă tot ceea ce a știut până acum despre părinții ei, despre ea însăși și despre Woodmont.

Ascunse sub vrejurile care au năpădit vechea seră, secretele mai multor generații o așteaptă pe Libby să culeagă fructele răsărite din semințele plantate cu multă vreme în urmă.

„Parfumul dulce al verii este una dintre acele cărți care te absorb cu desăvârșire. Odată ce am început să citesc, m-am simțit îndemnată să continui până când am întors ultima pagină și am aflat ultimul secret.“ The Romance Dish

Veți putea citi întreaga poveste în PARFUMUL DULCE AL VERII de Mary Ellen Taylor, disponibilă de astăzi 08.06.2021 la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *