Delicatese Literare
Prezentari carti

Pariul inimilor de Nancy Herkness, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Pariul inimilor

(The CEO Buys In – 2015)

Nancy Herkness

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

1. Pariul inimilor – The CEO Buys In – 2015

2. Promisiune pentru o viață – The All-Star Antes Up – 2016 – prezentare

2.5. The Irishman’s Christmas Gamble – 2016

3. The VIP Doubles Down – 2017

Afacerile miliardarului Nathan Trainor sunt înfloritoare, dar iubirea îl ocolește. El și alți doi burlaci fac un pariu al inimii: trebuie să găsească femei care îi iubesc pentru ceea ce sunt, nu banii lor.
În timpul unei epidemii de gripă, Chloe Russell, asistenta lui Nathan de la birou trebuie să lucreze din penthouse-ul său, când acesta se îmbolnăvește. În curând, este clar că există o căldură reală între ei și nu este vorba de febră…

Miliardarul Nathan Trainor este deziluzionat și simte nevoia unei schimbări. Compania lui poate fi înfloritoare, dar el nu poate găsi o femeie care să-l dorească pe el, nu doar averea lui. Dezamăgit de propria viață amoroasă, își îneacă amarul la un club exclusivist, unde întâmplarea face să întâlnească alți doi burlaci miliardari. Sub impulsul momentului și al adrenalinei, cei trei fac un pariu al inimilor: trebuie să găsească o femeie care să-i iubească pentru ceea ce sunt, nu pentru banii lor.

Chloe Russell, o simplă funcționară, încearcă să strângă banii de care are nevoie pentru a-și întreține bunica. Așa că, atunci când o epidemie de gripă lovește Trainor Electronics, iar ea este promovată asistenta personală a lui Nathan Trainor, Chloe profită de această oportunitate extrem de avantajoasă financiar. Dar când chiar și Nathan se îmbolnăvește, Chloe se vede nevoită să lucreze temporar în penthouse-ul șefului ei până când acesta poate reveni la birou.

Însă mediul intim în care lucrează Trainor și Chloe nu face decât să sporească atracția dintre ei, iar scânteile pasiunii aprind curând un foc ce nu mai poate fi controlat. Dar oare va câștiga Nathan inima lui Chloe și pariul? Sau diferențele dintre ei vor distruge orice șansă de a trăi iubirea adevărată?

Veți citi întreaga poveste în romanul PARIUL INIMILOR, primul volum al seriei „Clubul burlacilor”. De vineri, 23 septembrie, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei!

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *