Delicatese Literare
Prezentari carti

Pariul pe dragoste de Tawna Fenske, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Pariul pe dragoste

(Just a Little Bet – 2020)

Tawna Fenske

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Traducerea: Irina Stoica

Al doilea volum al seriei „Smokejumper“, după REGULA CELOR DOUĂ ÎNTÂLNIRI, publicat în decembrie.

Kayla și Tony au avut o relație, apoi au rămas buni prieteni. Însă li se pare că au ghinion în dragoste, așa că încearcă să afle de la foștii parteneri ce n-a mers bine în relațiile lor. Așa află adevăruri dureroase, dar și faptul că un incendiu stins poate arde mocnit, iar flăcările pasiunii pot reizbucni oricând.

După o noapte cu prea mult alcool, pompierul parașutist Tony Warren și cea mai bună prietenă a lui, fotografa Kayla Gladney, își dau seama că amândoi au ghinion în dragoste, deși în sufletul lor își doresc să aibă cândva o familie. În trecut chiar au avut o scurtă aventură și au încercat să fie împreună, dar totul s-a năruit și au hotărât să rămână doar prieteni. Tony crede că este un iubit jalnic, dar Kayla crede că lui Tony îi este teamă de angajamente și dă înapoi exact când relația este pe cale să se oficializeze.
Așa că părerile diferite îi determină să pună un pariu, iar pentru a afla cine are dreptate pleacă împreună într-o excursie prin țară – ea ca să facă un album de fotografii cu locuri afectate de incendii de vegetație, iar el ca să se întâlnească cu fostele iubite și să afle de ce majoritatea îl considerau un nemernic. Dar aventura în doi, cu răsărituri unice și apusuri romantice, îi face să descopere că unele incendii nu se sting niciodată – așa cum este cel din inimile lor, care încă mocnește tăcut și este pe cale să se aprindă din nou – și că a pierde un pariu înseamnă, de fapt, a câștiga o dragoste nesperată.

Veți citi întreaga poveste în romanul PARIUL PE DRAGOSTE de Tawna Fenske. De vineri, 29 aprilie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *