Delicatese Literare
Prezentari carti

Pariul pe iubire de Suzanne Enoch, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Pariul pe iubire 

(A Beginner’s Guide to Rakes – 2011)

Suzanne Enoch

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Suzanne Enoch e cunoscută printre admiratoarele ei din America pentru eroii inteligenți, cu un umor ascuțit și o imaginație vie.
1. Pariul pe iubire –  A Beginner’s Guide to Rakes – 2011 
2. Îmblânzirea unui crai – Taming an Impossible Rogue – 2012 – prezentare
3. Ducesa desculță – Rules to Catch a Devilish Duke – 2012 – prezentare
4. Lasă-mă să te iubesc – The Handbook to Handling His Lordship – 2013 – prezentare
Înalta societate londoneză devine animată aflând de reîntoarcerea fermecătoarei văduve Diane Benchley. Oare se va recăsători? Ce va face cu averea rămasă de la soțul ei? Lumea bună este însă șocată când Diane anunță că intenționează să deschidă un exclusivist club de jocuri pentru bărbați la reședința ei din Londra. Însă nimeni nu este mai surprins de această veste decât Oliver Warren, marchizul de Haybury.
Cu patru ani în urmă, Oliver și Diane au petrecut împreună două săptămâni de vis la Viena, însă despărțirea lor a fost departe de a se putea numi amiabilă. Acum, Diane îl amenință că o să dezvăluie lumii unul dintre cele mai păcătoase secrete ale lui dacă nu acceptă să o ajute să își ducă visul la îndeplinire. Mare amator de jocuri de noroc și, totodată, renumit crai, Oliver este cel mai în măsură să o învețe pe Diane șiretlicurile unei astfel de afaceri. Dar să cadă la înțelegere cu Diane ar putea fi pentru el cel mai mare risc pe care și l-a asumat vreodată. De data asta, își va pune la bătaie nimic altceva decât propria inimă… Și ce poate fi mai periculos decât un pariu pe iubire?
„Privirea lui coborî spre gura ei, şi pieptul lui Diane tresăltă. Voia să o sărute din nou? Ea încercase să se convingă că era repulsie, dar nu se simţea ca repulsie. Era o emoţie. Nerăbdare.”
„–Ai putea la fel de bine să te distrezi, Diane, continuă el pe acelaşi ton. Pentru că, în timp ce tu susţii că mă deteşti, mă şi doreşti.
Dură un moment până când ea îşi recăpătă suflul.
– Nu fi atât de sigur de asta.
– Sunt.
De data asta, nu-i dădu nici o şansă să răspundă, ci o trase în sus peste coapsele lui, în timp ce o sărută şi îi muşcă gura. Dumnezeule mare, bărbatul ăsta chiar ştia să sărute. Din impuls, ea strecură un braţ în jurul umărului lui, sprijinindu-se de el. Căldura se răspândi prin ea, vie şi înfiorată.”
„– Ai spus că ai încetat să mai crezi în iubire şi în pasiune până m-ai întâlnit. Ceea ce nu ţi-am spus era că şi tu m-ai făcut să cred în ele. Eu credeam că dragostea este o farsă, dar tu mi-ai dovedit că mă înşel.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul PARIUL PE IUBIRE de Suzanne Enoch, primul volum din seria „Mirese scandaloase” – disponibil de vineri 09.11.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2018

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *