Delicatese Literare
Prezentari carti

Pariul unui crai de Christi Caldwell, Editura Litera/Alma, Iubiri de Poveste

Pariul unui crai

Christi Caldwell

Editura Litera/Alma

Colectia Iubiri de Poveste

O nouă autoarea și primul volum al unei serii noi
1. Pariul unui crai (The Rogue’s Wager – 2016)
2. Onoarea unui tâlhar (The Scoundrel’s Honor – 2017) – prezentare
3. Pentru inima unei doamne (The Lady’s Guard – 2017) – prezentare
4. Secrete din trecut (The Heiress’s Deception – 2017)
Lord Robert Dennington se bucură de libertatea pe care o are ca moștenitor ducal. Știe prea bine că într-o bună zi va trebui să-și asume responsabilitățile ducilor de Somerset, dar deocamdată nu se grăbește să renunțe la existența sa lipsită de griji.
Helena Banbury ține contabilitatea într-un club de jocuri de noroc pentru gentlemeni, este expertă în cifre și bilanțuri, dar, ca femeie, nu are nici o influență și se simte complet neputincioasă. Nu aparține nici de lumea nobililor care frecventează sălile de joc, dar nu este complet în largul ei nici printre bărbații care conduc clubul Iadul și Păcatul, deși, de fapt, reprezintă familia ei.
Fostă copilă a străzii, acum dorește mai mult decât zidurile aurite care o protejează… dar care o și îngrădesc.
Când într-o noapte Robert intră din greșeală în apartamentul ei, Helena se vede forțată să părăsească viața previzibilă pe care o duce și este aruncată în lumea strălucitoare a înaltei societăți.
Oare farmecele Lordului se vor dovedi mai periculoase decât orice primejdie a întâlnit vreodată pe străzi?
„[…] de neiertat era faptul că suspina după sărutul unui nobil puternic care frecventa clubul lor. Căldura îi cuprinse obrajii. Ce făcuse bărbatul acela de reușise să îi facă sângele să fiarbă de furie și trupul să ardă de dorinţă?”
„Cu răsuflarea înteţindu-i-se, închise ochii pentru o clipă lăsând amintirile să o copleșească. Amintirea sărutului lui. A mângâierilor sale blânde. Fiorul interzis al buzelor lui pe trupul ei. Își oţeli inima. Fiindcă oricât de îndemânatică îi era atingerea, nu era nimic pentru care o femeie să renunţe vreodată la viitorul, libertatea și siguranţa ei.”
„Dacă nu era atent, Helena, cu candoarea și îndrăzneala ei, ar fi avut puterea să îi zdruncine zidurile pe care le înălţase în ultimii ani ca să se apere. Ceea ce ar fi fost o nebunie, mai ales din partea unei femei așa de hotărâte să se învăluie în misterele impenetrabile ale trecutului ei.”
„Îl voia. În braţele ei, în inima ei. Pentru totdeauna. Voia să-și impregneze mintea și trupul cu căldura atingerii și cu forţa sărutului lui. Era nebunia care o făcuse pe mama ei să sacrifice totul. În sfârșit, înţelegea. Și într-o lume în care femeile erau în mare măsură neputincioase, Helena îl avea pe Robert. În privinţa asta deţinea controlul.”
Vom citi întreaga poveste în PARIUL UNUI CRAI de Christi Caldwell, cea care debutează în colecție cu primul volum al seriei „MIRESE PĂCĂTOASE“.
De mâine, 09.09.2017, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Carti Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Listă cărți Christi Caldwell

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *