Delicatese Literare
Prezentari carti

Pariul unui gentleman de Madeline Hunter, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Pariul unui gentleman

(The Accidental Duchess)

Madeline Hunter

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Capitularea domnișoarei Fairbourne – The Surrender of Miss Fairbourne – 2012 – prezentare

2. Cucerirea lui lady Cassandra – The Conquest of Lady Cassandra – 2013 – prezentare
3. Complicațiile dragostei – The Counterfeit Mistress – 2013 – prezentare
4. Pariul unui gentleman – The Accidental Duchess – 2014
Când Lady Lydia Alfreton este șantajată din cauza conținutului șocant al manuscrisului unui roman pe care l-a scris cândva, ea trebuie să recurgă la cele mai disperate măsuri ca să strângă banii pentru a răscumpăra paginile incriminatoare.
Singura soluție este să accepte un vechi pariu propus de arogantul și periculosul duce de Penthurst, un bărbat pe care l-ar putea jecmăni – și este convinsă că va câștiga.
Penthurst a ajuns de mult la concluzia că Lydia este o femeie pe care căutarea aventurilor ar putea s-o bage în cele mai nebunești necazuri. Dar chiar și el este deosebit de surprins când ea îi face o vizită acasă și se declară dispusă să-și parieze inocența pentru zece mii de lire – un pariu pe care el i-l propusese în glumă, doar ca s-o avertizeze să renunțe la jocurile de noroc.
Când pierde la simpla extragere a unei cărți, Lydia este șocată. Acum are două probleme cu care trebuie să se confrunte: un șantajist hoărât s-o facă să plătească și un duce hotărât să-i îmblânzească purtarea rebelă. Un singur pas greșit, și Lydia va fi compromisă – sau legată de gentlemanul seducător care o poate îmblânzi.
„O căldură plăcută se răspândi în toată făptura ei. Arabescuri de încântare pluteau prin trupul ei. Se trezi în ea dorinţa de a face ca acele senzaţii să continue, precum o voce nouă care îi şoptea voinţei.”
„Atunci înţelese ce se ascundea în el ca bărbat şi în ea ca femeie, şi cum acest lucru nu prea avea legătură cu nici o interacţiune umană pe care o cunoscuse până atunci, nici măcar cu dragostea pe care o simţise faţă de Lakewood. Chiar şi atunci când cedase în faţa celor mai emoţionale fantezii de fetişcană, nu ghicise niciodată potenţialul de sălbăticie pe care îl simţise imediat dincolo de marginile sărutului lui.”
„Acum plutea. Conştientă doar de o plăcere atât de intensă, încât nu avea cum să fie reală. O inundă, apoi se strânse tot mai mult, sporind în intensitate, înspăimântând-o.
Brusc, o senzaţie ca un şoc explodă din centrul intensităţii şi o făcu fărâme, azvârlind-o în întuneric. O străbătură valuri de extaz cât timp rămase în locul acela nepământesc.”
Veți citi întreaga poveste în romanul PARIUL UNUI GENTLEMAN de Madeline Hunter, ultimul volum al cvartetului Fairbourne – apariție vineri 25.05.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *