Parteneri perfecti de Amanda Quick, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

22

Parteneri perfecți (Perfect Partnersparteneri perfecti

Amanda Quick
Joel Blackstone a petrecut zece ani ca să transforme un mic magazin local într-un jucător important pe piața echipamentelor sportive și de camping. Recompensa pentru munca sa era promisiunea bătrânului Thornquist de a-i vinde afacerea în mai puțin de un an. Din păcate, proprietarul moare pe neașteptate și-i lasă moștenire imperiul unei nepoate – o bibliotecară.
Joel consideră acest lucru doar o piedică minoră – se va oferi pur și simplu să cumpere compania de la ea. Leticia Thornquist este profund îndurerată de moartea unchiului ei și vede în moștenire ocazia perfectă de a-și schimba radical viața, mai ales după ce își surprinde logodnicul într-o postură extrem de compromițătoare. Drept pentru care se hotărăște să-și dea demisia, să se mute la Seattle și să preia conducerea companiei. Curând însă își dă seama că un obstacol major îi stă în cale – Joel Blackstone.
Prin urmare, este inevitabil ca, profesional, Joel și Letty să se înfrunte cu înflăcărare pentru câștigarea controlului asupra companiei… dar asta nu îi împiedică să realizeze că sunt parteneri perfecți în toate celelalte privințe.
„Letty rămase cu gura căscată. O sărutase. Ca și cum ar fi fost ceva normal. Pur și simplu o sărutase. Se holbă la el pe sub gene, pe jumătate înspăimântată de ce avea să vadă. Energia din privirea lui era nu doar brută, ci și sexuală. De aceea îi trimitea fiori de nerăbdare pe șira spinării.
Letty știa că nu era de nasul ei. Un astfel de bărbat aștepta mult mai mult de la o femeie decât putea ea să ofere. Era timpul pentru o doză sănătoasă de bun‑simț marca Vestul Mijlociu.”
„– Vreau să îmi vinzi compania mie.
– Nu sunt pregătită să fac asta.
– Mi‑am dat seama de asta. Vrei să te folosești de companie să te regăsești, nu‑i așa? Se ridică în picioare și se duse la fereastră. Vrei să folosești compania pentru care mi‑am dat sângele și sudoarea să o construiesc în ultimii zece ani ca să îți condimentezi puțin viața.Vrei să găsești pasiune și aventură. Vrei să te amuzi cu compania mea.”
„Nimic nu mergea cum trebuia în preajma lui Joel. Nimic nu se petrecea cum trebuia. Nimic nu era ceea ce părea. Cu excepția serii precedente, își zise Letty gânditoare. O vreme, seara trecută totul mersese perfect.
Ce ciudat ca Joel să spună că nu se mai ocupa de salvări. Cu o seară în urmă o salvase de teama ei secretă, crescândă, că nu va cunoaște niciodată puterea deplină a propriului trup. Letty își spuse cu o oarecare satisfacție că în tot acest timp știuse că avea nevoie doar să întâlnească bărbatul potrivit. Păcat că bărbatul potrivit era atât de concentrat pe răzbunare și distrugere. Letty știa că, pentru ea, posibilitatea iubirii era din ce în ce mai aproape.”
Veți citi întreaga poveste în romanul PARTENERI PERFECȚI de Amanda Quick. De vineri 15.07.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice
Părerea mea:
Cartea îţi oferă o lectură plăcută și reconfortantă. Este romantică și plină de umor, în stilul bine cunoscut al Amandei Quick. Și, bineînțeles, nu putea să lipsească și o doză de suspans.
Am râs în hohote la anumite pasaje și m-a lăsat cu o stare de bine la final. Eu o recomand!

 

perfect

 

About Author

22 de comentarii

  1. Tudusciuc Cornelia Elena on

    Ispite, ispite; ispite! Eu cu cele din colectia carti romantice sunt in urma rău

  2. Am terminat cartea, care mi-a oferit o lectură plăcută și reconfortantă. Este romantică și plină de umor, în stilul bine cunoscut al Amandei Quick. Și, bineînțeles, nu putea să lipsească și o doză de suspans.
    Am râs în hohote la anumite pasaje și m-a lăsat cu o stare de bine la final. Eu o recomand!

Lasă un răspuns