Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiune de vis de Amanda Quick, Editura Litera/ Lira, Colectia Carti Romantice

Pasiune de vis

Amanda Quick

Editura Litera/ Lira
Colectia Carti Romantice
Seria Societatea Ocultă/ Arcane Society
Titlu original: Fired Up
Cu mai mult de trei secole în urmă, Nicholas Winters și-a modificat irevocabil structura genetică în cursa lui obsesivă cu alchimistul și fondatorul Societății Oculte, Sylvester Jones. Hotărâți să-și sporească abilitățile psihice, cei doi iau decizii care îi vor influența pe toți descendenții lor, oferindu-le unora puteri dincolo de cele mai nebunești închipuiri, iar pe alții blestemându-i cu o viață plină de nebunie și halucinații.
În prezent, Jack Winters, descendent al lui Nicholas, a început de curând să fie afectat de coșmaruri și pierderi de cunoștință – și este convins că acestea reprezintă doar începutul manifestării blestemului familiei Winters.
Legenda spune că trebuie să găsească Lampa de Foc – sau să riște să se transforme într-un monstru. Însă în căutările sale are nevoie de ajutorul unei femei capabile să dirijeze puterile ascunse ale lămpii.
Jack este convins că investigatorul privat Chloe Harper este acea femeie. Talentul ei de a găsi obiecte dispărute și de a accesa energii aflate dincolo de limitele oamenilor obișnuiți ar putea reprezenta salvarea lui Jack… dacă puternica atracție care se naște între ei de la prima vedere nu îi va copleși prea curând pe amândoi…
„O trase mai aproape, tare şi strâns lipită de el şi savură fiorul sărutului. Chloe răspunse cu o foame aprinsă care îi incită simţurile. Era vibrantă, suplă, dornică.
Tremura de înfrigurare. Buzele ei se deschiseră pentru el. Mâinile ei se înfăşurară pe după gâtul lui.
Îl sărută înapoi cu pasiune, dar exista o stânjeneală neaşteptată în îmbrăţişare. El îşi dădu seama că ea nu era mai obişnuită cu acest gen de dorinţă intensă ca el. Amândoi înaintau spre un teritoriu necunoscut, făceau saltul împreună.”
„Pentru o clipă rămase acolo, absorbind priveliştea ei, senzaţia puterii ei feminine subtile şi aducându-şi aminte senzaţia profundă de intimitate care îi conectase noaptea trecută. Era conştient de o nevoie copleşitoare de a o menţine aproape, de a o proteja. Dar adevărul tulburător era că în acest moment, el reprezenta cea mai mare ameninţare pentru ea.”
„Îşi activă automat simţurile şi examină stratul gros de amprente psi din cameră. Unele urme de psi de vis erau vechi de zeci de ani. Urmele de pe covor străluceau fad cu amestecul obişnuit de sentimente omeneşti: iubire, furie, surescitare, dor, tristeţe şi pierdere. Dar nici una dintre amprente nu ardea cu căldura bizară care indica o abilitate parapsihică puternică.”
Vom citi întreaga poveste în romanul PASIUNE DE VIS de Amanda Quick, volumul al șaptelea al seriei Societatea Ocultă.
De vineri 09.06.2017 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *