Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiune furtunoasă de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Pasiune furtunoasă (Beautiful Tempest – 2017) 

Johanna Lindsey

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

 1. Iubeşti doar o dată (Love Only Once-1985)
 2. Pasiune şi tandreţe (Tender Rebel-1985)
 3. Jocul seducţiei (Gentle Rogue-1990) – recenzia
 4. Suflet vrăjit (The Magic of You-1993) – recenzia
 5. Spune-mi că mă iubeşti (Say You Love Me-1996)
 6. Jurnalul unei iubiri (The Present-1998)
 7. Un libertin îndrăgostit (A Loving Scoundrel-2004)
 8. Înlănțuită de iubire (Captive of My Desires-2006)
 9. Seducția (No Choice But Seduction-2008)
 10. Perechea perfectă (That Perfect Someone-2010)
 11. Pasiuni mistuitoare (Stormy Persuasion – 2014) – prezentare
 12. Pasiune furtunoasă (Beautiful Tempest – 2017)
Pentru prima oară de când se cunosc, James Malory și cumnații pe care nu-i prea are la inimă cad de acord asupra unui lucru: a venit vremea ca, împreună, să-l facă să plătească pe ticălosul care a răpit-o cu ceva timp în urmă pe Jacqueline „Jack“ Malory, iubita fiică a lui James, ducând-o în Caraibe.
Faptul că ea a reușit să scape nevătămată nu-i poate împiedica însă pe acești bărbați intempestivi să caute să se răzbune. James a reușit să își dea seama cine a orchestrat totul, așa că pornește către Indiile de Vest pentru a le demonstra vinovaților ce înseamnă o răzbunare în stil Malory.
Interesată mai degrabă de răzbunare decât de găsirea unui soț în timpul primului ei sezon londonez, Jack este furioasă că tatăl ei a lăsat-o acasă, așa că pune la cale propriul plan.
Curând, un necunoscut o face să cadă, împreună cu fratele ei Jeremy, chiar în capcana pe care ei i-o pregătiseră misteriosului răpitor. Cei doi frați sfârșesc pe corabia lui Damon Reeves, iarăși în drum spre Caraibe. În timp ce Jack reia înfruntarea de voințe cu chipeșul ei temnicer, își dă seama că nu are de-a face cu un simplu pirat, ci cu un nobil hotărât să-și regleze conturile cu cel care pe vremuri era cunoscut drept căpitanul Hawk – nimeni altul decât James Malory.
Dar în această cursă a răzbunărilor, victimă ar putea cădea chiar Jack, prinsă fără scăpare în pasiunea furtunoasă care se naște între ea și Damon.
„El nu zise nimic, nici măcar nu încercă să o facă să se răzgândească în privinţa uciderii sale, dar ea îi simţi mâna pe ceafa ei, trăgându-i încet capul înspre al lui. Apăsă și mai tare lama pe gâtul lui, cu un gest ameninţător, dar el nu se opri până când gurile lor se atinseră. Era aproape magic felul în care fusese oprită. Iar de data aceasta nu era vorba despre un sărut scurt. Buzele lui se mișcară peste ale ei încet, însă cu atâta pasiune, încât ea se simţi atrasă tot mai mult într-o intimitate pe care nu o mai împărtășise cu nimeni.”
„– Nu este nevoie să mă seduci…, încercă el să spună.
– Sunt Jack Malory, prea directă pentru subtilităţi, îi răspunse ea și-l sărută din nou, cu și mai multă pasiune.
Toată frustrarea stârnită de faptul că-l dorea fu transferată în sărutul acela, acum că nu mai trebuia să-și nege dorinţa. Rezistenţa lui îi crescu și mai mult frustrarea. Nu era acum momentul să facă pe piratul cavaler!”
„Sunt o pacoste, așadar. Dar știu că dragostea îi poate face pe oameni să acţioneze prostește și să ignore raţiunea, așa că nu intenţionez să las să mi se întâmple așa ceva, pentru că dragostea nu va conta deloc dacă bărbatul nu este un bun amant, dacă nu este distractiv atât în pat, cât și în afara lui și dacă ajunge să fi e un puritan care vrea să facă dragoste îmbrăcat. Dormitorul este o parte importantă a unei căsnicii, și refuz să mă mulţumesc doar cu jumătate din bunătăţi.”
Veți citi întreaga poveste în romanul PASIUNE FURTUNOASĂ de Johanna Lindsey – apariție sâmbătă 17.02.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea la prețul de 14,99 lei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *