Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiune și mandrie de Hannah Howell, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Pasiune și mândrie

(Highland Warrior)

Hannah Howell

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Highland Bride – 2011 – face parte și din seria Murray Family
2. Legământul dragostei – Editura Litera – Highland Groom – 2003 – face parte și din seria Murray Family – prezentare
3. Pasiune și mândrie – Editura Litera – Highland Warrior – 2004 – face parte și din seria Murray Family

Disperată să scape de un pețitor obsedat, Fiona Mac-Enroy fuge spre cea mai sălbatică zonă din Scoția și este capturată de o hoardă de bărbați bine înarmați.
Dar în loc să se lupte pentru a-și salva viața, Fiona este vrăjită de străinul plin de forță care o ia prizonieră și o duce spre castelul amenințător care îi este cămin.
În mod ciudat, aici la Scarglas, un loc înconjurat de mister și de reputația înspăimântătoare a clanului MacFingal, Fiona este cuprinsă de un sentiment ciudat și liniștitor de siguranță… și de o pasiune mistuitoare pentru acest bărbat neînduplecat.
Vrăjit de frumusețea Fionei și totuși hotărât să lupte din răsputeri împotriva dorinței pe care ea i-o trezește, Ewan MacFingal pune la cale un plan pentru a o înapoia familiei. Întrucât a jurat să-și apere excentricul clan împotriva oricăror posibile atacuri, Ewan refuză să se lase pradă farmecului unei femei care se dovedește cu fiecare clipă tot ce inima lui își dorește.
Acum, în vreme ce pasiunea și mândria duc o luptă aprigă în sufletul lui, un pericol sinistru și secrete periculoase îi vor obliga să aibă încredere în ceea ce încă nu a fost mărturisit – puterea de nezdruncinat a unei iubiri nemuritoare.

„Doar un sărut“, îşi spuse el. Cu siguranţă, avea suficientă
voinţă pentru a-i fura un sărut fără să-şi piardă controlul. Totuşi, în clipa în care buzele lor se atinseră, el începu să se îndoiască de stăpânirea lui. Dulcea căldură a gurii ei păru să-i gonească prin sânge până în vintre.
Când ea îşi întredeschise gura sub a lui, el o cuprinse în braţe şi o strânse la piept, acceptând cu lăcomie invitaţia ei.
Fiona simţi că se topeşte de fierbinţeala propriei dorinţe. Îi răspunse nerăbdătoare la sărut, nefăcând nici o încercare de a-şi înfrâna sau de a ascunde pasiunea pe care el o trezea în ea.

„Pasiunea era ceva sigur. Pasiunea era ceva ce îi putea oferi din plin, ştiind că ea nu avea s-o considere altceva decât o firească poftă trupească. Toate celelalte sentimente avea să le păstreze pentru sine. Helena îl învăţase cât de primejdios era să-şi dăruiască inima şi sufletul unei femei. Era posibil să fie nedrept s-o trateze pe Fiona de parcă era asemenea Helenei, mai cu seamă că nu existase nici un indiciu că era, dar nu putea să nu-şi facă griji. O dorea pe Fiona, dar nu o cunoştea bine.“

„– Te iubesc, spuse el, buzele lui atingându-le pe ale ei, apoi o sărută cu toată pasiunea sentimentului pe care îl simţea. Tu eşti inima, viitorul meu. Ştiu că nu mă pricep la vorbe frumoase…
Se opri când ea îi mângâie buzele cu ale ei pentru a-l face să tacă.
– Nu am nevoie de vorbe frumoase. Nu-mi trebuie complimente, poezii, cântece şi cadouri. Nu vreau decât să-mi spui din când în când că mă iubeşti.“

Veți citi întreaga poveste în romanul PASIUNE ȘI MÂNDRIE de Hannah Howell, volumul al doilea al seriei „Clanul MacEnroy“ – apariție vineri 15.06.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

Recenzii și prezentări Hannah Howell

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *