Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiunea de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Pasiunea (The Crush – 2002)

Sandra Brown

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Doctor chirurg, Rennie Newton este complet dedicată profesiei sale. Când este citată să fie jurat într-un proces, se implică cu aceeași seriozitate și competență care îi câștigaseră o reputație profesională impecabilă. Tocmai acest lucru o obligă să dea verdictul de nevinovăție bărbatului aflat pe banca acuzaților, celebrul ucigaș plătit Ricky Lozada, care reușise de ani și ani să le râdă în nas polițiștilor și procurorilor. Însă asta se dovedește a fi una dintre cele mai regretabile decizii luate vreodată, căci Rennie se alege cu un admirator nedorit. Curând, existența ei atent organizată începe să se dezintegreze când un coleg este ucis, iar ea este considerată posibil suspect.
În același timp, în viața ei intră, deloc întâmplător, Wick Threadgill, un polițist suspendat din activitate. Temperamental, ursuz, mânat de loialitate și pasiune, Wick are un trecut în care figura lui Lozada joacă un rol tragic. Pe măsură ce miza acestui joc mortal crește, Wick și Rennie încheie o alianță care, speră ei, îi va ajuta să scape de obsesia unui sociopat, să renască speranțele fragile ale unui bărbat pentru răscumpărarea păcatelor și să ajute străduințele unei femei de a-și depăși cea mai mare temere: aceea de a iubi din nou.
Citate:
„Zece minute mai târziu, stătea în cadă, într-o baie cu spumă. Trăgea aer adânc în piept şi se concentra asupra relaxării, însă când închise ochii văzu chipul lui Wick Threadgill şi zâmbi fără să vrea.
Îi era imposibil să nu îl placă. Îl plăcea mai mult decât plăcuse pe cineva de foarte multă vreme.
Şi tocmai de aceea nu avea să-l mai vadă niciodată.
Capacitatea ei de a avea relaţii romantice încetase să mai existe.”
„Nu voise să-şi ia rămas-bun de la el în seara aceea. Îi plăcea compania lui, dar se temea de ce simţea când se uita la ea în felul acela.
Săruturile îi erau probabil la fel de răscolitoare ca şi zâmbetele. Nu că ar fi permis un sărut. Dar ar fi fost drăguţ, când îi băgase sub pălărie şuviţa aceea de păr, să îşi fi întors capul un pic şi să-şi fi lipit obrazul de palma lui. Doar o secundă.”
„Într-o clipită, Rennie era în braţele lui şi gura lui o lua în stăpânire pe a ei.
De data aceasta, se lăsă total în voia îmbrăţişării.
Cedă dorinţelor care se născuseră în ea de prima oară când o sărutase. Gură, mâini, trup – toate reacţionară, dornice. Îşi afundă degetele în părul lui ud şi îi cuprinse capul, răspunzându-i la sărut cu înfocare şi foame, cu o dorinţă dezlănţuită în sfârşit.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PASIUNEA de Sandra Brown, pe care îl veți găsi la chioșcurile de difuzare a presei pe 03.01.2020, de această dată fără revista Libertatea pentru Femei. Difuzarea carte + revistă se va relua din data de 10 ianuarie.
Sursa: Cărți Romantice 

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2019

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *