Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiunea unui cowboy – seria Rebelii din Texas de Lorraine Heath, Editura Litera/ Alma, Colecția Iubiri de Poveste

Pasiunea unui cowboy

(Never Marry a Cowboy – 2001)

Lorraine Heath

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul al treilea al seriei Rebelii din Texas: 
  1. Un rebel desăvârșit (A Rogue in Texas – 1999) – prezentare
  2. Să nu iubești un cowboy (Never Love a Cowboy – 2000) – prezentare
  3. Pasiunea unui cowboy (Never Marry a Cowboy – 2001)
Deși râvnit de multe femei, Kit Montgomery, șeriful din Fortune, Texas, este bântuit în continuare de iubirea lui pentru Clarisse și de moartea acesteia. Însă prietenul lui, David, îi cere o favoare care le va pune la încercare prietenia: să se însoare cu sora lui, Ashton, bolnavă de tuberculoză, pentru a-i îndeplini marele vis de a avea parte de o nuntă. Kit nici nu vrea să audă de așa ceva, însă, după ce o cunoaște pe Ashton, se hotărăște să-i ofere acesteia șansa la fericire ‒ fie și numai pentru o zi.
Deși David se așteaptă ca proaspătul cuplu să o ia pe drumuri diferite imediat după ceremonie, Kit decide să o ducă pe Ashton în Galveston, unde petrec o lună de miere idilică și unde ajung să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt. Situația este însă mai complicată decât pare, căci Kit ascunde un secret întunecat legat de moartea lui Clarisse, un secret ce ar putea-o alunga pe Ashton din viața lui. Va reuși, oare, dragostea lor să treacă peste aceste amenințări și să vindece sufletul chinuit al lui Kit, făcându-i să-ți dorească mai presus de orice un viitor împreună?
Citate:
„[…] David a zis că tu ai o dorinţă – să fii mireasă.
– Dar ceremonia ar fi reală. Ai fi legat de mine de un document și de jurăminte.
– Ashton, nu am pe nimeni în viaţa mea – pe nimeni. Am iubit o dată, profund. Nu mă aștept să iubesc din nou. Dacă te iau de soţie, nu mă voi lipsi de nimic, dar poate îţi voi oferi tot ce ai visat.
Pe obrajii ei curseră lacrimi, ce străluciră în lumina lunii.
– Totul, domnule Montgomery. Și chiar mai mult.”
„El o răsplăti cu o răbdare blândă care punea la încercare propria răbdare. Voia mai mult. Mâinile ei urcară pe pieptul lui, și își petrecu braţele în jurul gâtului său. Cu un geamăt sălbatic, el îi lipi corpul de al lui, și sărutul deveni mai profund, atât de intens, încât o lăsă fără aer în piept, fără forţă în picioare. Cu un braţ, el o ţinea ferm, în timp ce gura lui o tortura cu extaz.”
„Durerea din pieptul lui era aproape de nesuportat. Iubirea era un iad. Pentru numele lui Dumnezeu, de ce nu putea iubi o femeie care să trăiască suficient încât părul ei să devină argintiu?”
„O parte din inima ei își dorea să nu se fi căsătorit niciodată cu el, dar nu ar fi dat la schimb nici măcar un singur moment din timpul petrecut împreună pentru promisiunea imortalităţii. Nu regreta ultima lor noapte împreună.
Nu se simţise niciodată așa completă. Iubirea ei pentru el depășise toate barierele, fizice și emoţionale.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul PASIUNEA UNUI COWBOY de Lorraine Heath, volumul al treilea al seriei „Rebelii din Texas” – aparitie sâmbătă, 13.07.2019, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *