Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiunea unui scoțian – seria Scoțieni nestăpâniți de Suzanne Enoch, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Pasiunea unui scoțian

(Mad, Bad, and Dangerous in Plaid – 2015)

Suzanne Enoch

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Volumul cu nr. 3 din seria „Scoțieni nestăpâniți“

  1. Diavolul poartă kilt – The Devil Wears Kilts – 2013 – prezentare
  2. Un scoțian irezistibil – Rogue with a Brogue – 2014 – prezentare
  3. Pasiunea unui scoțian – Mad, Bad, and Dangerous in Plaid – 2015
  4. Unora le plac scoțienii – Some Like It Scot – 2015

După ce ani la rând, Rowena MacLawry, sora cea mică a celui mai bun prieten, l-a urmărit cu priviri adoratoare, tot ce-și dorește Lachlan MacTier este să scape de insistențele acesteia. Și, spre surprinderea tuturor, Rowena fuge la Londra, hotărâtă să-l uite pe Lachlan în vârtejul balurilor din sezonul de debut. Când, trei luni mai târziu, se întoarce în Scoția pentru a ajuta la pregătirile pentru nunta celui mai mare frate al ei, Rowena este o cu totul altă femeie. Accentul scoțian aproape i-a dispărut, poartă ținute elegante după ultima modă și a venit însoțită de câțiva gentlemeni englezi care se luptă să-i câștige atenția.

Lachlan nu prea știe cum să reacționeze față de această frumusețe sofisticată, care acum are cu totul alte preocupări decât să-l urmărească peste tot. Și cu cât ea pare mai hotărâtă să-i dovedească faptul că a uitat cu totul iubirea adolescentină pe care i-a purtat-o de când se știe, cu atât Lachlan este mai vrăjit și mai dornic să o cucerească.
Oare Rowena doar se preface că îl disprețuiește sau el chiar a pierdut pentru totdeauna șansa de a fi cu tânăra care s-a transformat într-o lady mai încântătoare și mai interesantă decât și-ar fi putut el imagina vreodată?

„O trase mai aproape de el. Ea apucă să scoată doar un sunet slab de surpriză și de protest, căci în secunda următoare buzele lui tari și calde se lipiră de ale ei. Nu era nimic blând în sărutul lui, dar la urma urmei era un muntean în toată puterea cuvântului, născut și crescut pe acele meleaguri. Nu avea purtări de gentleman, nu avea ținute după ultima modă, nu strălucea ca scos din cutie precum ceilalți bărbați pe care ea îi poftise la Glengask. Transmitea forță, pasiune și furie, iar Rowena închise ochii copleșită de intensitatea lui.”
„Curcubeie, realitate, visuri copilărești… toate se topeau în îmbrățișarea lui fierbinte. Rowena se ridică pe vârfuri ca să îi poată întoarce mai bine sărutul. Voia să-și treacă degetele peste pieptul lui gol și îi strânse și mai tare încheieturile tocmai ca să își controleze propriile mâini. Pentru că, odată ce avea să înceapă să îl atingă, nu credea că s-ar putea opri.
„Îi spusese că era scoțiană până în măduva oaselor și că avea inimă de scoțiană, iar în clipele de față chiar așa se simțea. Nu era o debutantă cultivată și iubitoare de teatru. Era o MacLawry din clanul MacLawry, iar cineva încerca să o ducă forțat departe de familia ei și de bărbatul pe care îl iubea. Indiferent cine erau, nu aveau să izbutească.”

Veți citi întreaga poveste în romanul PASIUNEA UNUI SCOȚIAN de Suzanne Enoch, al treilea volum al seriei „Scoțieni nestăpâniți”. De vineri la chioșcurile din toată țara!

 

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți historical-romance

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

Spune-ți părerea!