Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiuni în paradis de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Pasiuni în paradis

(Slow Heat in Heaven – 1988)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: mai 2022

560 pg.

Traducerea: Diana Țuțuianu

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Schyler Crandall se întoarce după mulți ani acasă în Heaven, Louisiana la o familie aflată în conflict, un imperiu forestier în pragul dezastrului, secrete ascunse și pasiuni interzise. Și va trebui să înfrunte trecutul pentru a readuce liniștea în oraș și în inima sa.

Cu inima frântă, Schyler Crandall, fiica adoptivă a celui mai puternic om din oraș, a fost nevoită să plece și să-și lase în urmă căminul – mirificul domeniu Belle Terre din Heaven, Louisiana. Șase ani mai târziu, o criză o aduce acasă, unde îi găsește pe oamenii dragi ei în miezul unui conflict, afacerea familiei este pe marginea prăpastiei, iar secrete odinioară adânc îngropate sunt acum gata să iasă la iveală în atmosfera deja încinsă de vara toridă.
Tricia, sora care o urăște, Ken, cumnatul de care o leagă o poveste veche de dragoste, Cotton, tatăl preaiubit, Jigger, ticălosul absolut, și Cash, un bărbat mândru, misterios și atât de complex – toți țes un păienjeniș din care lui Schyler îi este foarte greu să iasă. 
Și totuși... trebuie să înțeleagă și să îndrepte greșelile trecutului înainte de a fi prea târziu pentru a readuce pacea în paradis.

„O maestră a subiectelor originale, Sandra Brown a creat din nou o poveste care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură.“ USA Today

„Personaje complexe și credibile, intrigi de familie și vechi scandaluri se combină perfect în acest roman de suspans romantic.“Publishers Weekly

”Fierbinte și atrăgător, un roman ale cărui pagini se întorc singure… Sandra Brown aprinde fitilul unei dinamite și întregul iad explodează în Heaven. Ne dă totul: pasiuni, răzbunare, o mulțime de secrete întunecate din trecut și o poveste de dragoste pătimașă” – Jayne Ann Krentz.

”Directă, emoționantă, sfidătoare… Focul mocnit din Paradis redescoperă sudul legendar al romanului american, un loc în care fiecare familie poartă un secret pasional şi fiecare pasiune e scump plătită, în care dragostea trebuie să fie statornică la fel că ura pentru a supravieţui.” – Elizabeth Lowell

Cartea a mai apărut la Editura Miron sub titlul Focul mocnit din paradis, carte prinsă în Top 10 cărți romantic-erotice contemporane

Fiica adoptată a celui mai puternic om din oraș, Schyler Crandall, părăsise Heaven, Louisiana, în urmă cu șase ani cu inima zdrobită. Tocmai când era pe punctul să-și anunțe logodna cu Ken, un tânar fermecător, sora ei mai tânără și foarte frumoasă, Tricia a aruncat bomba și a anunțat că era însărcinată cu Ken. Schyler nu a mai călcat în oraș de atunci, dar atacul de cord suferit de tatăl său a adus-o acasă la o familie în conflict, un imperiu aflat la un pas de dezastru, și secrete fierbinți ce făceau Heaven-ul să fie mai fierbinte decât iadul.

Tricia rămăsese la fel, rănindu-i pe cei din jur cu minciunile ei crude… Ken suferea și acum că s-a căsătorit cu sora greșită… Jigger, un proxenet și huligan avea planurile lui proprii… Iar Cash Boudreaux era mândru, puternic, misterios și complex, tulburând-o pe Schyler și făcând-o să-i bată inima mai tare. Pentru a-și găsi liniștea, Schyler va trebui să aibă curajul să-și înfrunte trecutul.

Veți citi întreaga poveste în romanul PASIUNI ÎN PARADIS de Sandra Brown. De vineri, 13 mai, la chioșcurile din toată țara!

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *