Delicatese Literare
Prezentari carti

Pasiuni mistuitoare de Johanna Lindsey, Editura Litera Colectia Iubiri de poveste

Pasiuni mistuitoare pasiuni
Johanna Lindsey
Titlu original: Stormy Persuasion
Cartea face parte din seria Mallory – Anderson, fiind al unsprezecelea volum al seriei.
 1. Iubeşti doar o dată (Love Only Once-1985)
 2. Pasiune şi tandreţe (Tender Rebel-1985)
 3. Jocul seducţiei (Gentle Rogue-1990) – recenzia
 4. Suflet vrăjit (The Magic of You-1993) – recenzia
 5. Spune-mi că mă iubeşti (Say You Love Me-1996)
 6. Jurnalul unei iubiri (The Present-1998)
 7. Un libertin îndrăgostit (A Loving Scoundrel-2004)
 8. Înlănțuită de iubire (Captive of My Desires-2006)
 9. Seducția (No Choice But Seduction-2008)
 10. Perechea perfectă (That Perfect Someone-2010)
 11. Pasiuni mistuitoare (Stormy Persuasion-2014) 
 12. Pasiune furtunoasă (Beautiful Tempest – 2017) – prezentare 
James Malory pornește spre America pentru a onora promisiunea făcută cumnaților săi: fiica lui și a Georginei, Jacqueline, își va face debutul în America. Judith și Jacqueline Malory sunt prietene de nedespărțit, de aceea Judith își convinge părinții să-i amâne propriul debut din Londra cu câteva săptămâni, pentru a-și putea însoți verișoara. Oricum, nici una dintre fete nu intenționează să se îndrăgostească din primul sezon. Dar planurile lui Judith sunt date peste cap în clipa în care, la bordul corăbiei, se trezește față în față cu fantoma care i-a bântuit visele.
Străin de neamul Malory, marinarul Nathan Tremayne este un contrabandist cu o misiune ascunsă. Nathan simte din prima clipă că Judith Malory îi va aduce necazuri. Cumva, frumoasa vicleană i-a aflat secretele ‒ și încearcă să smulgă mai multe informații de la el. În vreme ce pasiunea dintre ei se înalță asemenea valurilor pe timp de furtună, Nathan este conștient că aristocrată vrea doar să se amuze cu el. Însă o nenorocire ivită pe neașteptate îi va da ocazia lui Nathan nu doar să participe la o misiune de salvare alături de James Malory, dar și să lupte cu înflăcărare pentru a-și câștiga dreptul la inima lui Judith.
„Se simţi ușor aplecată pe spate, și buzele lui se mișcară ușor peste ale ei. O ţinea într-o poziţie atât de clasică, chiar romantică! Totuși, gândul care-i trecu prin minte fu că îi fura din nou un sărut. Dar, de data asta, știa cine era hoţul – nu un vagabond fără chip, ci un ticălos incredibil de chipeș.”
„Imaginea lui Nathan dormind în cabina ei, cu pisoiul în braţe – atât de adorabil! Atât de inocent, acesta era cuvântul care-i rămăsese în minte. Firește, până și un criminal putea să iubească o pisică. Afecţiunea pe care o simţea faţă de pisoi nu însemna că era în vreun fel inocent.
Dar simţise cum i se încălzește inima când îi văzuse așa.”
„Gura lui o întâlni pe a ei într-un sărut adânc și furios, care trăda chiar și mai multe sentimente decât mărturisiseră cuvintele lui. Dar lui Judith nu-i păsa de motivul pentru care Nathan o săruta cu atâta pasiune, ci doar că o săruta. ”
Veți citi întreaga poveste în PASIUNI MISTUITOARE de Johanna Lindsey, care apare sâmbătă, 6 februarie 2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa : Carti Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

 

8 Comments

Spune-ți părerea!