Delicatese Literare
Prezentari carti

Păstrează-ți visul – vol.2 din trilogia Visurilor de Nora Roberts, Editura Litera

Păstrează-ți visul

Nora Roberts

Editura Litera

An apariție: 2019

1. Îndrăznește să visezi – Daring to Dream – 1996 – prezentare
2. Păstrează-ți visul – Holding the Dream – 1996
3. Găsește-ți visul – Finding the dream – 1996 – prezentare
Crescute împreună, Margo, Laura și Kate sunt la fel de apropiate ca niște surori, iar căminul familiei Templeton reprezintă sanctuarul unde își găsesc mereu refugiul atunci când viața le scoate în cale cele mai neașteptate piedici.
Kate nu are frumusețea lui Margo sau eleganța Laurei, însă știe prea bine că deține ceva cu care s-a mândrit întotdeauna – o minte ascuțită, care a ajutat-o să avanseze rapid în carieră. Mânată de ambiție, Kate și-a măsurat succesul în viață cu fiecare reușită profesională. Aflată pe punctul de a deveni partener la firma la care lucrează, Kate este șocată când este acuzată de delapidare și concediată. Firea ei încăpățânată o face să dorească să rezolve lucrurile fără ajutor, însă Byron De Witt, cel care conduce acum afacerile Templeton, nu ezită să-și ofere sprijinul pentru a-i reabilita numele. Byron însă îi oferă lui Kate mai mult decât atât, obligând-o să privească adânc în propriul suflet și să descopere că, de fapt, ceva extrem de important îi lipsea din viață – o dragoste împărtășită.
„Nora Roberts este o povestitoare cu adevărat talentată, și a doua carte a seriei evident că nu dezamăgește. Dar dacă ați ratat Îndrăznește să visezi, grăbiți-vă să o cumpărați. N-ați vrea să pierdeți nici povestea lui Margo.“ – Publishers Weekly
Al doilea volum din Trilogia visului de Nora Roberts, Păstrează-ți visul, apare pe 5 decembrie la toate punctele de difuzare a presei, la prețul special de 19.99 lei.
Sursa: Editura Litera

Trilogia Visurilor a mai apărut și în colecția Cărți Romatice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *