Delicatese Literare
Prezentari carti

Pe muchia dorinței de Amanda Quick, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Pe muchia dorinței

(Tightrope – 2019)

Amanda Quick

Editura Litera/ Lira

Colectia Carti Romantice

Volumul al treilea al seriei Burning Cove, după FATA CARE ȘTIA PREA MULTE și DOAMNA DISPĂRUTĂ, publicate în 2018.

  1. Fata care știa prea multe  (The Girl Who Knew Too Much – 2017) – prezentare
  2. Doamna dispărută (The Other Lady Vanishes – 2018) – prezentare
  3. Pe muchia dorinței (Tightrope– 2019) – prezentare
  4. Joc fatalClose Up – 2020 – prezentare
  5. Trecutul unei doamneThe Lady Has a Past – 2021
  6. When She Dreams – 2022
  7. The Bride Wore White – 2023
În 1930 Amalie Vaughn se mută la Burning Cove și investește toți banii în renovarea unui hotel, dar primul oaspete este ucis de robotul inventat chiar de el în timpul unei demonstrații cu un public numeros.
Matthias Jones investighează crima, iar atracția dintre el și Amalie este intensă, dar și periculoasă. Oare pot avea încredere unul în celălalt și în pasiunea lor?

Fostă artistă a trapezului, Amalie Vaughn s-a mutat în Burning Cove ca să ia viața de la capăt, dar lucrurile nu merg așa cum a sperat. După ce și-a investit toată moștenirea într-o veche vilă cu intenția de a o transforma într-o pensiune, află prea târziu despre zvonurile că ar fi blestemată. Iar când primul oaspete, dr. Norman Pickwell, este ucis în timpul unei demonstrații cu public chiar de robotul pe care îl inventase, zvonurile despre blestem încep să pară reale.

În haosul care urmează demonstrației eșuate, comportamentul unui necunoscut din public îi atrage atenția lui Amelie. Matthias Jones este la rândul lui un personaj neobișnuit, despre care se spune că are legături cu lumea interlopă. Însă acesta cercetează posibilitatea ca Pickwell să fi furat prototipul unui dispozitiv de criptare revoluționar cu intenția de a-l vinde. Însă acum Pickwell este mort, iar dispozitivul a dispărut.

Când investigația îl conduce pe Matthias spre pensiunea lui Amelie, atracția dintre ei este intensă, dar și periculoasă. Acum cei doi trebuie să hotărască dacă pot avea încredere unul în altul și în pasiunea care se naște între ei, căci timpul curge în defavoarea lor…

Veți citi întreaga poveste în romanul PE MUCHIA DORINȚEI de Amanda Quick. De vineri 15.10.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *