Delicatese Literare
Prezentari carti

Pe urmele fericirii de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colecția Cărți Romantice

Pe urmele fericirii

(Search For Love – 1982)

Nora Roberts

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: noiembrie 2020

Un volum mai vechi al autoarei, în care americanca Serenity Smith se îndrăgostește de Cristophe, vărul ei francez enigmatic și gelos, care însă n-o privește cu ochi buni pe ea și pe părinții ei.

 O țară pe care nu a vizitat-o niciodată… O bunică despre a cărei existență a aflat doar cu câteva săptămâni în urmă… Viața lui Serenity Smith se schimbă radical când, la scurt timp după moartea părinților ei, primește pe neașteptate o scrisoare din Franța, de la bunica maternă, care o invită să viziteze căminul ancestral al mamei ei din Bretania. Serenity nu dorește doar să își descopere rădăcinile, ci și să înțeleagă de ce părinții ei, cu care a avut o relație foarte apropiată, au ales să păstreze un asemenea secret față de ea.
Totuși, departe de a fi așa cum își imaginase, sosirea ei în Franța este un adevărat duș rece, când este întâmpinată cu o politețe formală de bunica ei, contesa de Kergallen, și de misteriosul Christophe de Kergallen, un bărbat arogant, nesuferit și încrezut – dar de care este inexplicabil atrasă, în ciuda atitudinii lui.
Serenity se vede nevoită nu doar să demonteze acuzațiile teribile aduse tatălui ei, ci și să facă față tensiunii tot mai mari dintre ea și Christophe – mai ales când aceasta se transformă într-o pasiune greu de stăvilit.
Citate:
„Ridică mâna și îl lovi peste față cu toată forța, apoi se întoarse pe călcâie și o luă la fugă spre castel. Câteva momente mai târziu, două mâini grele o prinseră de umeri și o întoarseră, lipind-o de trupul lui înalt și ferm. Buzele lui coborâră spre ale ei și i le devorară într-un sărut brutal, de pedeapsă. Șocul fu electrizant, ca un fulger luminos. Pentru câteva secunde Serenity rămase inertă. Îi era cu neputință să iasă din starea în care o aruncase sărutul lui. O beznă încărcată de dorință.”
„Intensitatea lui trezea în ea ceva primitiv, o dorință, o nevoie cu totul nouă și, abandonând mândria în favoarea dragostei, se predă în fața unor dorințe pe care înțelesese că nu le putea domina. Lumea din jur se evaporă, peisajul breton se diluă precum acuarelele în apă și tot ce rămânea erau carne caldă și buze care îi cereau să se predea.”
„Dragoste. Cuvântul îi făcea mintea să se încețoșeze. Dragostea însemna plimbări în ploaie, însemna seri liniștite în fața șemineului. Cum era posibil să fie o furtună copleșitoare care te lasă slăbit, vulnerabil și fără suflare? Cum era posibil să facă pe cineva să-și dorească acea slăbiciune mai mult ca viața însăși?”
Veți putea descoperi întreaga poveste în romanul PE URMELE FERICIRII de Nora Roberts, de vineri, 20.11.2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *